Harley-Davidson recheama in service peste 66.000 de motoare

Harley-Davidson recheama in service peste 66.000 de motoare
  • 66.421 de motoare Harley sunt rechemate in service
  • Exista o problema cu o conducta de frana la roata fata
  • Modelele Touring si CVO Touring sunt cele vizate
Distribuie pe Facebook

Nu doar producatorii de masini isi cheama inapoi in service produsele vandute. Se pare ca si fabricantii de motociclete isi dau seama de unele greseli de fabricatie si fac acelasi lucru.

Chiar daca ne-am obisnuit sa vedem rechemari in service din partea producatorilor de masini, in special cei de la General Motors care recent au dat nastere unor scandaluri uriase, iata ca si la motociclete este acelasi lucru. Astazi, Harley-Davidson a anuntat printr-un comunicat oficial ca mai bine de 66.000 de motoare sunt rugate sa vina la service pentru rezolvarea unei probleme la sistemul de franare.

Cele 66.421 de motociclete din gama Touring si CVO Touring sunt chemate la service pentru inlocuirea unei conducte de frana instalate necorespunzator. E vorba in principal de motociclete fabricate intre 1 iulie 2013 si 7 mai 2014, dotate cu ABS. In cazul acestora, conducta pusa stramb se poate fisura din cauza presiunii mari, deoarece este stransa intre cadru si rezervor. Cei de la Harley si-au dat seama de aceasta problema si vor sa evite orice accident cauzat de acest defect.

Harley i-a anuntat pe toti clientii care se incadreaza in acest recall sa se duca cat mai repede la un dealer autorizat care le va face o inspectie gratuita. Conductele metalice de frana vor fi inspectate si inlocuite daca sunt probleme, dar se va instala totodata si o protectie pentru ca pe viitor sa nu se deterioreze din cauza miscarii dintre cadru si rezervor. Modelele exacte care fac parte din recall sunt cele din gamele FLHTK, FLHTKSE, FLHTKSHRINE, FLHTCU, FLHTCUTC, FLHTP, FLHX, FLHXS, FLHXSHRINE, FLHR, FLHRC, FLHP si FLHRSE.

Asadar, daca ai o motocicleta Harley fabricata in aceasta perioada si care corespunde unui cod mentionat mai sus, nu strica sa arunci si tu o intrebare la dealerul Harley local.

Rechemare Harley

Rechemare Harley

Rechemare Harley

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Rechemare Harley
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2014