Se apropie ultimul act al Moto X Country Festival!

Se apropie ultimul act al Moto X Country Festival!
Dupa cele doua etape ale Moto X Country Festival desfasurate la Ciolpani (29-30 mai), respectiv Limanu-Vama Veche (13-15 august), urmeaza actul final al acestui nou concept de eveniment moto care imbina sportul cu distractia, spre satisfactia dependentilor de adrenalina declansata de doua roti motorizate! Intre 24 si 26 septembrie, pe Valea Cerbului din Busteni, veti fi rasfatati cu o mare petrecere, ca de sfarsit de sezon, o petrecere care va va tine in priza zi si noapte!
Distribuie pe Facebook

Aceasta deoarece ziua veti asista sau, de ce nu, participa la ultima etapa a Campionatului National de Enduro-cross, dar si la etapa finala a Cupei X Country, care are ca mare premiu un contract de pilot Gas Gas Romania pentru sezonul 2011. Daca Mani Gyenes are deja practic asigurat cel de-al patrulea titlu de campion national de endurocross, ramane de vazut daca sibianul Bogdan Butiu va castiga si aceasta ultima etapa de Cupa X Country 2010, pentru a deveni, la doar 15 ani, pilot sustinut de Patrick Moto, importator oficial al motocicletelor Gas Gas in Romania. Doar un concurs mai sta intre Bogdan si campionatele de enduro ale Romaniei si Europei de Est!

Cei care nu se incumeta la a lua startul intr-un concurs de motociclete off-road, pot testa motocicletele Gas Gas sau participa la turele off-road oferite de organizator, clubul Adventure Ride Bucuresti. Seara, actiunea se va muta pe scena Moto X Country Festival, pe care vor urca trupele Vita de Vie, Luna Amara, Niste Baieti, Celest, DJ Hefe, Methal Throne, Respect, Atelier, Shoty, Oaia Neagra, Sophisticated Lemons, plus inca opt trupe care se intrec in cadrul concursului Rock Marathon.

Daca va intrebati cum veti rezista la atata actiune, organizatorii vor pregati cantitati copioase de mancare la ceaun, iar pentru cei care nu "opereaza" vehicule, multa bere si rauri de vin fiert. Cei care au mai participat la Moto X Country Festival cunosc deja conditiile foarte bune pe care le asigura organizatorii, camping, dusuri, WC-uri, plus un cort de 600 metri patrati, pus deoparte pentru vreme urata.

Nu mai sta pe ganduri, vino sa participi la cel mai mare spectacol moto al toamnei! Pe Valea Cerbului te mai asteapta multe alte suprize, suntem departe de a fi dezvaluit toate detaliile ultimului act al Moto X Country 2010.

Pret intrare : 10 lei valabil pe toata durata festivalului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2010