Valentino Rossi lasa Yamaha pentru Ducati

Valentino Rossi lasa Yamaha pentru Ducati
Zvonurile din ultima vreme se pare ca au devenit realitate. Acum este oficial - Valentino Rossi a parasit Yamaha si a semnat un contract pe doi ani cu Ducati. Dupa 7 ani petrecuti la echipa japoneza si 4 titluri castigate, Rossi face acum echipa cu Nicky Hayden la echipa din Italia.
Distribuie pe Facebook

"Doctorul" Rossi a declarat cu durere ca paraseste echipa Yamaha, dar mai ales regretul cu care isi lasa "iubita":

"Este foarte greu sa va spun in cateva cuvinte care a fost relatia mea cu echipa Yamaha in acesti 7 ani. Multe s-au schimbat din 2004, dar mai ales EA s-a schimbat. La inceput, era numai o motocicleta din mijlocul plutonului GP, derasa de majoritatea riderilor si de tot stafful MotoGP. Acum, dupa ce am ajutat-o sa creasca si sa se imbunatateasca, o poti vedea cum zambeste in garaj, curtata si admirata, vazuta ca cea mai buna din clasa"

"Acum e momentul sa caut alte provocari, munca mea la Yamaha s-a terminat. Din pacate, chiar si cele mai frumoase povesti de dragoste se termina si lasa in urma amintiri minunate, ca atunci cand eu si cu M1* ne-am sarutat pentru prima oara la Welkom, in iarba, cand m-a privit fix in ochi si mi-a spus TE IUBESC" a spus Rossi nostalgic.

Noi ii uram succes la noua echipa si o noua poveste de dragoste cu motocicleta Ducati!

* M1 - Motocicleta de concurs Yamaha YZR M1

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 16 August 2010