Ii poti rabata scaunele din telefon. Cu cat se vinde aceasta masina inteligenta in Romania

Ii poti rabata scaunele din telefon. Cu cat se vinde aceasta masina inteligenta in Romania
  • Noul Land Rover Discovery porneste in Romania de la 48.790 euro
  • Versiunea de baza ofera un diesel de doi litri si 180 cai putere
  • Cel mai scump model se vinde pentru un minimum de 81.515 euro
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a modelului Land Rover Discovery a introdus pe piata o tehnologie extrem de interesanta: posibilitatea configurarii randurilor 2 si 3 de scaune prin intermediul unei aplicatii pentru telefonul mobil.

Aproximativ jumatate de an mai tarziu de la debutul sau public din cadrul evenimentului Geneva Motor Show 2016, noul Land Rover Discovery a ajuns si in Romania.

Cea de-a cincea generatie a popularului model de origine britanica este disponibila la vanzare pe piata auto locala in schimbul unei sume minime de 48.790 de euro, TVA inclus.

Noul Land Rover Discovery propune in versiunea de baza S un turbodiesel cu patru cilindri si capacitate de 1.999 centimetri cubi, ce dezvolta undeva in jurul a 180 CP si 430 Nm.

Potrivit informatiilor oficiale, respectivul model are nevoie de 10.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora, in timp ce viteza maxima este de 189 km/h.

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

De asemenea, tot in fisa tehnica a noului Land Rover Discovery 2.0 Td4 Ingenium mai sta inscris si un consum mediu de carburant de 6.2 - 6.3 litri la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, versiunea de baza a automobilului britanic porneste cu o transmisie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Urmeaza apoi jantele din aliaj pe 19 inch, pilotul automat, franarea autonoma de urgenta, dar si asistentul pentru depasirea benzii de rulare fara a semnaliza in prealabil.

Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite si aerul conditionat manual, geamurile cu actionare electrica ori sistemul multimedia cu ecran tactil de opt inch si sase difuzoare.

La polul opus se afla varianta speciala Land Rover Discovery First Edition, pentru care clientii vor fi nevoiti sa achite o nota de plata de cel putin... 81.515 euro, TVA inclus.

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Sub capota acestui model regasim, ce este drept, o motorizare turbodiesel in sase cilindri care scoate 258 de cai putere si 600 de Nm dintr-o capacitate de 2.993 centimetri cubi.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara astfel pana la 8.1 secunde, in timp ce valoarea din dreptul vitezei maxime urca pana la 209 kilometri pe ora.

7.2 litri la 100 km este consumul mediu de carburant anuntat in cazul de fata, pe cand lista cu dotari standard pluseaza cu jante pe 21 inch, faruri cu tehnologie LED...

... suspensie pneumatica, tapiterie din piele, sistem de navigatie, ecran tactil de 10 inch, 15 difuzoare, dar si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone.

Mai multe sisteme de siguranta activa, precum si plierea inteligenta a scaunelor completeaza in cele din urma meniul de 81.515 euro al noului Land Rover Discovery First Edition.

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Land Rover Discovery

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (159) Poze Land Rover Discovery
mai multe