Acest Volkswagen Beetle este mai special decat credeti si mai scump decat un Ferrari

Acest Volkswagen Beetle este mai special decat credeti si mai scump decat un Ferrari
  • O raritate in intreaga lume, acest Volkswagen KdF Type60 se vinde pentru un pret demn de un Ferrari
  • Produs in 1943, masina a fost livrata directorului Crucii Rosii Germane
  • La momentul actual, la nivel mondial mai exista doar 40 de exemplare de KdF Type60 Beetle
Distribuie pe Facebook

Un Volkswagen KdF Type 60 Beettle extrem de rar si cu importanta istorica, este acum de vanzare pentru un pret demn de un supercar pur-sange.

Poate cea mai celebra masina din lume, Volkswagen-ul Beettle a stat in productie poate mai mult decat orice alt model, din 1938 pana in 2003. Masina a fost comandata de nimeni altul decat Adolf Hitler, care voia o masina ieftina, simpla, si usor de produs in masa. Liderul Germaniei Naziste a apelat la unul dintre cei mai cunoscuti constructori de automobile pentru a dezvolta micuta "Broscuta", Ferdinand Porsche.

Volkswagen KdF Type60 Beetle

Versiunile KdF au fost produse in serii limitate intre anii 1937 si 1944, in special pentru armata si guvernul german. Catastrofele celui de-al Doilea Razboi Mondial si-au pus amprenta pe micuta masina, in ziua de azi mai existand doar 40 de exemplare originale la nivel mondial.

Volkswagen KdF Type60 BeetleVolkswagen KdF Type60 Beetle

Acest KdF Type 60 Beetle care isi cauta viitorul proprietar a fost livrat in anul 1943 directorului Crucii Rosii Germane, lucru confirmat de arhiva personala a constructorului din Wolfsburg.

Chiar daca multe exemplare au disparut, acesta a fost reconditionat pana in cel mai mic detaliu, aparand in diverse reviste de profil si mai mult de atat la celebrul Der Fatherland Tour.

Volkswagen KdF Type60 BeetleVolkswagen KdF Type60 Beetle

Asa ca daca sunteti un impatimit al Broscutei, si pe deasupra sunteti fascinat de istorie, aceasta este masina potrivita pentru dumneavoastra. Mai este o singura problema: pretul. Avand in vedere raritatea si importanta sa istorica, acest Volkswagen KfD Type60 din 1943 costa 295.000 de dolari.

Volkswagen KdF Type60 Beetle

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volkswagen KdF Type60 Beetle
mai multe