Apesi butonul magic, iar usile dispar ca prin minune. Este cel mai ciudat BMW din toate timpurile si se vinde cu atat

Apesi butonul magic, iar usile dispar ca prin minune. Este cel mai ciudat BMW din toate timpurile si se vinde cu atat
  • Britanicii scot luna viitoare la licitatie un BMW Z1
  • Este vorba despre decapotabila cu portiere retractabile
  • Valoarea estimata variaza intre 25.000 si 35.000 lire
Distribuie pe Facebook

Important de mentionat, exista numai 8.000 de exemplare la nivelul intregii planete, iar sub capota fiecarui automobil se ascunde cate o motorizare aspirata de 2.5 litri.

Are la baza platforma vechiului E30, insa a fost oferit numai intr-o configuratie cu doua locuri si un plafon retractabil din material textil. Nici acestea si nici macar motorul aspirat cu sase cilindri in linie, care scoate 170 CP dintr-o capacitate de 2.5 litri, nu conteaza cu adevarat in cazul de fata.

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

Nu de alta, dar atunci cand vine vorba despre modelul BMW Z1, ei bine... exista un detaliu care reuseste sa atraga atentia doar asupra sa. Iar acum ne referim la cele doua portiere care, la simpla apasare a unui buton, se retrag in caroserie - dupa cum se poate observa si in urmatorul material video.

Chiar daca am stabilit ca nicio alta caracteristica a decapotabilei bavareze nu reuseste sa starneasca atat de multe discutii precum o fac usile, tinem sa mentionam si exista si alte picanterii cu privire la aceasta. Precum pretul original de aproximativ 80.000 de marci, de exemplu.

Totodata, despre modelul BMW Z1 se mai poate spune si ca a fost produs doar doi ani, astfel ca numai 8.000 unitati au iesit in total pe strazile planetei. Cu mentiunea ca unul dintre acestea se pregateste sa-si faca aparitia la licitatia pe care casa Silverstone o va organiza peste cinci saptamani.

Discutam despre un exemplar finisat in nuanta Chilli Red, care a parcurs aproape 29.000 de kilometri din 1991 si pana in prezent. Cat despre pretul de vanzare, specialistii estimeaza ca automobilul cu portiere retractabile in caroserie s-ar putea da pentru o suma cuprinsa intre 25.000 si 35.000 lire.

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

BMW Z1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Z1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2018