Break-ul pe care putea scrie Porsche. Cu cat se vinde UNUL acum

  • Un Audi RS2 cu putin peste 86.000 km la bord a fost scos la vanzare in Olanda
  • Break-ul german ascunde sub capota un benzinar turbo ce dezvolta aproximativ 316 cai putere
  • Viitorul cumparator va avea de platit o suma de aproximativ 60.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la mijlocul anilor '90, "vechiul" Audi RS2 este unul dintre putinele break-uri la care viseaza orice pasionat de automobile.

Exista si cateva motive bine intemeiate pentru aceasta situatie: in primul si in primul rand, respectivul break se lauda cu o productie limitata la numai 2.891 bucati.

Apoi, in ciuda faptului ca poarta cu mandrie cele patru cercuri caracteristice marcii Audi, vechiul RS2 Avant a fost dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Porsche.

La final, fie vorba intre noi, cine nu isi doreste sub capota un benzinar turbo in cinci cilindri si de 2.2 litri, capabil sa livreze ambelor punti undeva in jurul a 316 cai putere?

Audi RS2 de vanzare

Audi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzare

Daca tot am stabilit de ce respectivul break este genul de model pe care il vrei in colectia ta, atunci sa spunem si ca un astfel de exemplar se afla in cautarea unei noi case.

Fabricat in cursul anului 1995, automobilul scos la vanzare de un dealer olandez a parcurs pana in prezent doar 86.177 de kilometri si are o nota de plata de 59.850 de euro.

Pe langa benzinarul turbo in cinci cilindri si de 2.2 litri sau sistemul de tractiune integrala anterior mentionate, acesta se mai lauda si cu o cutie manuala in cinci rapoarte.

Audi RS2 de vanzare

Audi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzare

Audi RS2 de vanzare

Nu lipsesc insa din meniu nici dotarile de confort, precum scaunele cu reglare electrica si functie de incalzire ori cruise control-ul. Sau, de ce nu, climatizarea automata.

Tot la capitolul echipamente notabile putem introduce, de asemenea si fara niciun fel de problema, inclusiv tapiteria din piele neagra, combinata cu ornamente din lemn masiv.

In ceea ce priveste meniul exterior, nuanta albastra a caroseriei, jantele in cinci spite si etrierele contrastante de culoare rosie reprezinta de departe principalele atractii.

Audi RS2 de vanzare

Audi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzareAudi RS2 de vanzare

Audi RS2 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Audi RS2 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2016