Ce sa vrei mai mult de-atat? Dovada suprema ca este una dintre cele mai fiabile masini ale istoriei

  • Un vechi Mercedes 250TD a fost scos de curand la vanzare
  • Automobilul german se lauda cu peste doua milioane de kilometri parcursi
  • Clientul va avea de achitat o nota de plata de 2.499 euro
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la mijlocul anilor '80, vechiul Mercedes W124 trebuie sa fie unul dintre cele mai cool automobile din istoria omenirii.

Popularul model al marcii din Stuttgart are de partea sa numeroase argumente, printre care si design-ul atemporal ce poarta semnatura lui Bruno Sacco.

Apoi putem bifa cateva dotari extrem de interesante pentru acea vreme, precum celebrul sistem de tractiune integrala 4Matic sau airbag-ul pentru pasagerul fata.

Extrem de interesante au fost si motorizarile de top, lista cu optiuni disponibile culminand cu unitatea V8 de sase litri ascunsa sub capota versiunii E60 AMG.

Chiar si asa, atunci cand vine vorba despre vechiul Mercedes W124, automobilul german si-a facut un nume in special pentru modul in care a fost construit.

Mai exact, celebrul model al companiei din Stuttgart este unul dintre cele mai fiabile vehicule din istoria omenirii, unele depasind milionul de kilometri.

In cazul de fata avem insa de-a face cu un exemplar care a parcurs in ultimele aproximativ trei decenii, din anul 1986 si pana in prezent, peste 2.000.000 km.

Secretul acestei reusite sta in propulsorul ascuns sub capota, indestructibilul diesel in cinci cilindri, de 2.5 litri si 94 de cai putere, ascuns sub capota variantei 250.

Potrivit actualului proprietar, respectivul Mercedes S124 ruleaza in continuare ca pe roate, nu scoate fum si nici nu are scurgeri, cu toate ca nu a fost deloc menajat.

Tot cu aceasta ocazie aflam si ca automobilul german se afla momentan in cautarea unei noi case, pretul sau de vanzare ridicandu-se la 2.499 de euro.

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes W124 cu 2 milioane km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2017