Este un BMW M3 E30. Unul Cabriolet si... de vanzare. Pretul bijuteriei bavareze.

Este un BMW M3 E30. Unul Cabriolet si... de vanzare. Pretul bijuteriei bavareze.
  • Un exclusivist BMW M3 E30 Cabrio a fost scos la vanzare in Belgia
  • Exemplarul cu pricina are 28 de ani vechime si 117.000 kilometri la bord
  • Viitorul client va avea de scos din buzunare undeva in jurul a 85.000 euro
Distribuie pe Facebook

Internetul ne scoate astazi in cale nou BMW M3 E30, exemplarul din cazul de fata apartinand mult ravnitei serii Cabriolet. La ce pret se vinde acum bijuteria bavareza, ei bine... acest detaliu il aflam din randurile urmatoare.

Acesta nu este nici primul, nici ultimul si nici macar singurul M3 E30 pe care il poti cumpara in momentul de fata. Spre deosebire insa de majoritatea masinilor scoase la vanzare in prezent, ei bine...

... cel despre care vom discuta in randurile urmatoare se poate lauda cu un plafon retractabil din material textil, numai 786 de astfel de unitati fiind produse de compania BMW in perioada 1986 - 1990.

BMW M3 E30 Cabrio de vanzareBMW M3 E30 Cabrio de vanzare

Exemplarul de astazi are 28 de ani vechime si a parcurs pana acum 117.000 de kilometri. Asa dupa cum se poate observa si in fotografiile atasate anuntului, el se remarca printr-o combinatie clasica de gri si rosu.

Vorbim, mai exact, despre o caroserie finisata in superba nuanta "Misano Red", pe cand interiorul in patru locuri propune o tapiterie din piele nappa de culoare gri, dupa cum precizam inclusiv o propozitie mai sus.

In ceea ce priveste partea tehnica, surprizele lipsesc cu desavarsire din peisaj, lista cu ingrediente magice incluzand si in cazul de fata un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si capacitate de 2.266 de centimetri cubi.

BMW M3 E30 Cabrio de vanzare

Unul care dezvolta o putere maxima de aproximativ 200 CP si lucreaza alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte pentru a impinge bijuteria bavareza pana la o viteza de top de circa 235 kilometri pe ora.

Daca vine vorba, in schimb, despre capitolul dotari, urmatorul BMW M3 E30 Convertible propune, printre altele, si computer de bord, scaune incalzite ori jante BBS cu diametrul pe 16 inch.

La final avem pretul de vanzare al acestui exemplar cu 28 de ani vechime si 117.000 de kilometri la bord, pret de vanzare care se ridica la suma de... 85.000 de euro - cu peste 10.000 de euro mai mult decat pentru un M4 decapotabil.

BMW M3 E30 Cabrio de vanzareBMW M3 E30 Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze BMW M3 E30 Cabrio de vanzare
mai multe