Faimosul Ford GT40 din Fast FIVE iese la licitatie

Faimosul Ford GT40 din Fast FIVE iese la licitatie
  • Faimosul Ford GT40 din Fast FIVE iese la licitatie
  • Supercarul american ofera un V8 de 540 de cai putere
  • Transmisia este una manuala si are cinci trepte
Distribuie pe Facebook

Fanii seriei Fast and Furious au un nou motiv de bucurie: o celebra casa de licitatii de peste Ocean scoate la vanzare Ford-ul GT40 aparut in cea de-a cincea parte a indragitei francize.

Nu ai reusit sa pui mana pe Volkswagen-ul Jetta condus de Chad Lindberg in filmul The Fast and the Furious? Nu este niciun fel de problema.

Un nou automobil ce a putut fi admirat in cadrul indragitei francize va iesi la licitatie pe 17 mai, cu ocazia evenimentului Mecum Auctions organizat in Indianapolis.

Replica Ford GT40 din Fast FiveReplica Ford GT40 din Fast Five

Vorbim, mai exact, despre Ford-ul GT40 prezent la inceputul productiei Fast Five, lansata in cinematografele din intreaga lume in acum 5 ani.

Exemplarul in cauza este, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, o replica foarte bine construita si are la baza un sasiu din aluminiu, peste care vine o caroserie din din fibra de sticla.

In spatele acestei masini sta compania Race Car Replicas, care a optat inclusiv pentru un motor V8 de 540 cai putere si o cutie manuala in cinci rapoarte.

Replica Ford GT40 din Fast FiveReplica Ford GT40 din Fast Five

Nuanta Guardsman Blue si dungile de culoare Wimbledon White se ocupa cu finisarea exteriorului, pe cand interiorul propune - pe langa volanul montat pe partea dreapta, tapiterie din piele neagra.

Faimosul Ford GT40 aparut in cea de-a cincea parte a indragitei francize a mai fost o data vandut in 2014, nu inainte insa de a se bucura de o restaurare completa.

Despre numarul kilometrilor parcursi pana in prezent si / sau suma pe care cei de la Mecum Auctions spera sa o obtina pe acest exemplare nu avem inca niciun fel de informatie.

Replica Ford GT40 din Fast FiveReplica Ford GT40 din Fast Five

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Replica Ford GT40 din Fast Five
mai multe