I-a pus motor de M si l-a restaurat ca la carte. Acum il vinde pentru acesti bani

I-a pus motor de M si l-a restaurat ca la carte. Acum il vinde pentru acesti bani
  • Un BMW 528i din '77 a fost scos de curand la vanzare in SUA
  • Automobilul bavarez ascunde sub capota un motor de M535i
  • Cumparatorul modelului va avea de achitat 18.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Un BMW 528i fabricat in Germania la sfarsitul anilor '70 este acum de vanzare peste Ocean, in statul american Texas. Sub capota modelului respectiv se ascunde o motorizare de 3.5 litri, imprumutata de la M535i.

A iesit de pe portile uzinelor germane ale companiei BMW exact acum patru decenii, in anul 1977. La momentul de fata, acest 528i este considerat unul dintre cele mai atragatoare automobile clasice care ruleaza pe strazile din Statele Unite.

Si nu doar din punct de vedere estetic, acolo unde caroseria finisata in nuanta Topasbraun sau jantele din aliaj pe 17 inch, combinate cu amortizoare Bilstein, obtin punctajul maxim. Ci si la nivel de parte tehnica, dupa cum urmeaza sa vezi.

Comparativ cu ziua in care a parasit linia de productie, respectivul automobil de origine bavareza gazduieste in prezent sub capota un motor din seria M90. Este vorba, mai precis, despre o unitate de 3.5 litri, montata inclusiv pe celebrul M535i.

BMW 528i de vanzare

BMW 528i de vanzare

Proprietarul acestui BMW 528i cumparat din Germania si restaurat ca la carte in SUA nu a dat insa detalii si despre puterea maxima a propulsorului in sase cilindri. In cazul in care nu a suferit nicio imbunatatire, atunci putem vorbi despre 210 CP.

De livrarea valorii cu pricina catre puntea spate se ocupa o cutie manuala cu cinci rapoarte. Niciun fel de informatie despre cat dureaza sprintul de la 0 la 100 km/h ori care este viteza maxima - nu ca ar conta foarte mult la un asemenea model.

In schimb, anuntul de vanzare al automobilului de origine bavareza ne ofera mai multe detalii despre rulaje si kilometraje. Aproximativ 100.000 km a "inregistrat" caroseria, in timp ce motorul M90 a parcurs undeva in jurul a 130.000 km.

La final, aflam una-alta si despre ce se afla in spatele usilor inchise. Nimic nelalocul lui, daca putem spune asa: o tapiterie finisata in nuanta Palomino, un volan Raid in patru spite, scaune fata cu suport lateral marit de la Recaro si nu numai...

Bonus: clientul acestui BMW 528i fabricat exact acum patru decenii, in anul 1977, primeste in plus si o trapa cu actionare electrica sau un sistem audio de inalta fidelitate marca Kenwood. Imediat ce plateste suma de 18.000 dolari perceputa.

BMW 528i de vanzare

BMW 528i de vanzare

BMW 528i de vanzare

BMW 528i de vanzare

BMW 528i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW 528i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2017