Iti era dor de Range Rover-ul original? Englezii vor produce 10 exemplare pentru un pret pe masura

Iti era dor de Range Rover-ul original? Englezii vor produce 10 exemplare pentru un pret pe masura
  • Land Rover lanseaza programul Range Rover Reborn
  • Englezii vor restaura complet 10 exemplare a Range Rover-ului original
  • Acestea vor fi propulsate de un motor V8 de 3.5 litri
Distribuie pe Facebook

Divizia de restaurare a modelelor clasice din cadrul constructorului englez de automobile relanseaza programul "Reborn", iar de aceasta data va produce 10 exemplare a Range Rover-ului original.

Pe langa clientii in cautare de masini noi, englezii de la Land Rover nu uita de nostalgicii care tanjesc dupa vehiculele off-road care au pus brand-ul intre cei mai mari constructori de automobile din lume. Pentru acestia, divizia Land Rover Clasic a creat programul "Reborn", in cadrul caruia readuc la viata modele din trecut.

Range Rover Reborn

Dupa Land Rover-ul Series 1 de acum ceva timp, englezii revin cu Range Rover Reborn, in care isi propun sa aduca din nou in atentia pasionatilor Range Rover-ul original. Pentru acestia, dar nu numai, constructorul din Whitley, Coventry, a anuntat ca va construi 10 exemplare ale acestuia. Ca punct de pornire vor folosi un model din 1970 pe care inginerii din cadrul Land Rover Classic il vor restaura pana in cele mai mici detalii, folosind piese originale din acea perioada.

Range Rover RebornRange Rover Reborn

Fiecare Range va fi mai apoi finisat intr-o culoare exterioara denumita Bahama Gold, si va fi propulsat de un motor V8 de 3.5 litri, capabil de 132 de cai putere si 251 Nm. Puterea va fi transmisa celor 4 roti prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu 4 viteze, dar si prin intermediul diferentialului central blocabil.

Range Rover Reborn

Avand in vedere atractia clientilor Land Rover pentru aceste modele clasice, englezii nu se vor stresa cu vanzarea lor cat mai rapida. In acelasi timp, cei de la Land Rover Classic isi propun sa discute cu cativa clienti, pentru a vedea care este posibilatatea ca modelele Range Rover dezvoltate in cadrul acestui program sa devina in timp masini off-road de colectie.

Range Rover Reborn

Pretul unui exemplar este direct proportional cu exclusivitatea, astfel ca Range Rover Reborn are un pret de pornire de 171.078 de dolari.

Range Rover Reborn

Range Rover Reborn

Range Rover Reborn

Range Rover Reborn

Range Rover Reborn

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Range Rover Reborn
mai multe