Motor V8 si transmisie manuala. Cine nu si-ar dori acest clasic Ferrari 348 TB?

Motor V8 si transmisie manuala. Cine nu si-ar dori acest clasic Ferrari 348 TB?
  • Silverstone Auctions scoate la licitatie un Ferrari 348TB foarte rar
  • Masina este atestata Ferrari Clasiche, are motorul refacut complet si vine cu un set complet de valize Ferrari
  • Acest exemplar este unul dintre cele 60 produse inainte ca masina sa intre in productie
Distribuie pe Facebook

Unul din cele 60 de exemplare trimise reprezentantelor si dezvoltate inainte ca modelul 348TB sa intre in productie, isi asteapta viitorul proprietar la o licitatie organizata de Silverstone Auctions.

Orice fan al Calutului Cabrat are o afinitate pentru modelele clasice, reprezentative pentru constructorul italian. Unul dintre acestea este si 348-ul, succesorul lui 328, produs intre anii 1989 si 1995.

Ferrari 348TB

Seria 348 a insemnat un mare pas inainte pentru Ferrari, deoarece aceasta a marcat disparitia sasiurilor traditionale din tuburi de otel si inlocuirea lor cu o structura de tip monococa mult mai rigida. Initialele TB vin de la transmisia pozitionata transversal si caroseria de tip Berlinetta.

Ferrari 348TB

Exemplarul care acum este de vanzare in cadrul licitatiei organizate de casa Silverstone Auctions este produs in 1990 si a fost livrat reprezentantei Idropi din Verona. Diferenta dintre acest exemplar (unul dintre cele 60 produse inainte ca masina sa intre in productie) si un model obisnuit, este ca acesta are bateria pozitionata in spate, legendara emblema a constructorului italian este vopsita in negru, iar dedesubtul capotei este rosu si nu negru.

Ferrari 348TBFerrari 348TB

Actualul proprietar a trimis masina in 2015 la un cunoscut restaurator din Maranello pentru a-i fi refacut in intregime motorul. Aceasta este atestata Ferrari Classiche, si vine impreuna cu un set complet de valize de calatorie Ferrari, trusa de unelte si cricul original.

Ferrari 348TB

Datorita raritatii, starii excelente, dar si bordului care indica doar 2.500 de kilometri rulati, casa de licitatii se asteapta sa primeasca pe acest superb Ferrari 348 TB intre 140.000 si 167.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ferrari 348TB
mai multe