O vinde dupa aproape 41 de ani. Vechea masina germana a parcurs doar 143.516 kilometri

O vinde dupa aproape 41 de ani. Vechea masina germana a parcurs doar 143.516 kilometri
  • O vinde dupa aproape 41 de ani
  • Vechea masina germana a parcurs doar 143.516 kilometri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.9 litri - pe benzina, dezvolta numai 104 CP, aparent.

A doua parte a lunii curente aduce in fata amatorilor de masini clasice un exponat extrem de interesant. Este vorba, mai exact, despre un Mercedes asamblat in 1955 - ce se afla in proprietatea aceleiasi familii de circa patru decenii.

Revopsita in alb si reimprospatata cu o tapiterie din piele de culoare neagra - dupa cum reiese si din fotografiile atasate anuntului publicat acum cateva zile, pe un site de specialitate, respectiva decapotabila germana 190SL se mai poate lauda si cu un rulaj de 143.516 kilometri, daca ceasurile functioneaza bine.

Mercedes 190SL de vanzare

Vechea masina de la Mercedes a mai trecut - deloc de neglijat, dimpotriva, si printr-un proces de reconstructie a motorului de sub capota, un benzinar aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.9 litri. Ce dezvolta, de nou, 104 CP.

De pe lista detaliilor ce compun reteta tehnica a respectivei decapotabile germane 190SL nu lipsesc - conform si anuntului de vanzare publicat la sfarsitul saptamanii trecute, nici transmisia manuala cu patru rapoarte, ce lucreaza alaturi de rotile de pe puntea spate, asa cum era, oarecum inutil de spus, de asteptat.

Nota de plata a vechii masini de la Mercedes nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii. Insa exista persoane dispuse sa achite si o suma de 40.000 de dolari pentru pachetul de acum peste sase decenii.

Mercedes 190SL de vanzare

Mercedes 190SL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes 190SL de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2022