Firestone Vanhawk 2, noua anvelopa pentru autoutilitare care promite rezistenta extra

Firestone Vanhawk 2, noua anvelopa pentru autoutilitare care promite rezistenta extra
  • O anvelopa cu indice de greutate mare
  • O mai mica rezistenta la rulare pentru un consum scazut
  • 20 de dimensiuni disponibile incepand de acum
Distribuie pe Facebook

Chiar daca majoritatea vehiculelor care circula pe strada sunt autoturisme, exista insa si o multime de autoutilitare care ne fac viata mai usoara. Adica acele masini care alimenteaza magazinul din colt, care aduc fructe proaspete la aprozar si care livreaza coletele la timp. Si ele au nevoie de siguranta si durabilitate.

In calitate de proprietar sau şofer de autoutilitară trebuie să fii pregătit pentru sarcini diferite: drumuri frecvente şi scurte, drumuri lungi, livrări cu multe opriri şi manevre constante zi după zi.

Pentru acest mod de utilizare este nevoie de o anvelopă care să confere o economie de combustibil şi aderenţă pe suprafeţe umede1, dar şi durabilitate pentru a rezista la utilizarea zilnică intensă. Astfel, Firestone a dezvoltat noua generaţie de anvelope Vanhawk 2: pentru a ajuta şoferii să termine treaba la timp şi să se încadreze în buget.

Firestone Vanhawk 2

Durabilitate şi versatilitate

Bridgestone a păstrat pentru anvelopele Firestone Vanhawk 2 durabilitatea şi rezistenţa la uzură a primelor anvelope Vanhawk (două dintre motivele pentru care cei ce deţin van-uri aleg în continuare Firestone), şi a îmbunătăţit semnificativ manevrabilitatea pe carosabil ud şi economia de combustibil.

Rezultatul este o anvelopă versatilă şi robustă pentru van-uri, care conferă încredere pe orice tip de drum.

Principalele caracteristici ale noilor anvelope Vanhawk 2:

  • Design-ul profilului a fost actualizat, astfel încât să atingă gradul european de perfomanţă B pentru aderenţă pe suprafeţe umede (A e cel mai înalt grad, iar G cel mai mic).2 Majoritatea celorlalte anvelope pentru vehicule utilitare uşoare nu se apropie de acest nivel de performanţă în controlarea vehiculului pe vreme umedă.
  • Banda de rulare şi compusul au fost reglate pentru a reduce rezistenţă la rulare (gradul european C pentru întreaga gamă), ajutând astfel la reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de carbon.3
  • Bridgestone a păstrat construcţia robustă şi durata mare de viaţă în caz de uzură a anvelopelor Vanhawk. Astfel, anvelopele Vanhawk 2 vor rezista testului utilizării comerciale intense şi îşi vor păstra performanţa ridicată zi după zi.

Cei ce deţin van-uri ştiu că atunci când ai un lucru de făcut, trebuie să îl faci bine. Cu noile anvelope robuste şi versatile Firestone Vanhawk 2, lucrul e pe jumătate făcut.

Anvelopele Firestone Vanhawk 2 sunt disponibile acum la dealerii de anvelope de renume din toată Europa în 20 de dimensiuni. În a doua jumătate a anului vor mai fi disponibile încă două dimensiuni suplimentare.

Firestone Vanhawk 2

Distribuie pe Facebook
mai multe