KITT Romania ofera o noua provocare pentru posesorii de Mercedes S-Class W221: pachetul exterior AMG

KITT Romania ofera o noua provocare pentru posesorii de Mercedes S-Class W221: pachetul exterior AMG
  • Kitul vine complet cu toate accesoriile
  • Orice S-Class se transforma intr-un AMG veritabil
  • Compania AMG dateaza din 1967
Distribuie pe Facebook

AMG este un nume rasunator in domeniul performantei de la Mercedes-Benz. Insa AMG inseamna atat motoare puternice, cat si elemente stilistice si aerodinamice care contribuie la cresterea vitezei unui autoturism. KITT Romania a reusit adaptarea unui kit exterior AMG pe orice model de S-Class W221.

Denumirea AMG porneste de la numele celor 2 ingineri Hans Werner AUFRECHT si Erhard MELCHER iar litera G de la final provine de la Großaspach , orasul natal al lui Hans Werner Aufrecht. Rezultatele devotamentului si muncii celor 2 ingineri nu au intarziat sa apara, cand in 1965 motorul imbunatatit de ei a castigat de 10 ori la competitiile organizate in acea perioada.

In anul 1967 cei doi ingineri au parasit compania Mercedes Benz si au pus bazele propriului lor proiect, compania ,“Aufrecht Mercher Großaspach” (AMG), companie ce avea in plan: proiectarea, dezvoltarea si testarea motorelor pentru competitii. Numele AMG a inceput sa devina cunoscut in lumea motorsport-ului in anul 1971 dupa succesul modelului 300 SEL AMG.

KITT Romania AMG Mercedes

In anul 2013 KITT Romania a dat startul unui proiect nou care avea ca scop transformarea in-house a unui Mercedes S-Class intr-un veritabil S65 AMG. Masina a fost adusa in atelierul KITT Romania unde a inceput operatia de dezasamblare a pieselor standard. In acest timp s-a observat ca pragurile laterale AMG ce urmau sa fie montate nu se puteau monta din cauza ca aceste praguri au fost concepute pentru variantele S-Class Long iar modelul masinii aduse la KITT pentru modificare era unul cu ampatament normal.

Tehnicienii de la KITT Romania au gasit o solutie pentru montarea pragurilor continuand astfel procesul de asamblare a noului pachet exterior. Farurile standard au fost inlocuite cu faruri facelift si proiectoarele de ceata cu lumini de zi LED. Procesul de transformare s-a incheiat dupa montarea stop-urilor LED model facelift.

In prezent, Pachetul Exterior W221 AMG oferit in exclusivitate de KITT Romania este menit sa imbunatateasca aspectul S-Class-ului dumneavoastra oferindu-i designul inovator al modelului facelift.

KITT Romania AMG Mercedes

Pachetul Exterior W221 AMG include: Bara Fata AMG Design, Grila Centrala Distronic Look, Bara Spate AMG Design, Praguri AMG Desing, Stop-uri LED Facelift, Ornamente Sistem de Evacuare AMG Design.

Bara fata, bara spate si pragurile sunt fabricate din PP (polipropilena) de cea mai buna calitate si sunt pregatite pentru procesul de vopsire. Ornamentele pentru sistemul de evacuare sunt fabricate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Promovand constant cele mai noi aparitii si tendinte pe piata tuning-ului, KITT Romania va ofera, indiferent de marca masinii pe care o conduceti, oportunitatea de a o restiliza cu piese si elemente de calitate, astfel inca rezultatul final sa fie unul cat mai performant si elegant.

KITT Romania
Mobile : +40 724.886.464
Tel/Fax : +40 31 432.61.54
www.accesoriiautotuning.ro
https://www.facebook.com/KITTRomania

KITT Romania AMG Mercedes

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze KITT Romania AMG Mercedes
mai multe