MINI ofera un catalog nou de accesorii nebune pentru modelul 2015

MINI ofera un catalog nou de accesorii nebune pentru modelul 2015
  • Catalogul ofera accesorii pentru noua generatie
  • Kituri de stickere variate
  • Suporturi pentru biciclete sau placa de surf
Distribuie pe Facebook

MINI este un brand care are succes tocmai datorita posibilitatii de personalizare a propriei masini. Asa ca pentru anul curent, britanicii au dus personalizarea masinii la un nivel nou, cu un catalog de accesorii plin de bunatati.

Noua generatie MINI 2015 care abia s-a lansat pe piata a primit deja un catalog special de accesorii. Noul MINI hatchback aflat la generatia cu numarul 2 se poate bucura astfel de o multime de kituri de personalizare pentru exterior sau interior, dar si accesorii de styling si performanta.

Acesoriile MINI sunt disponibile pentru versiunea hardtop si propun o serie de modificari cu aspect retro. Si cum marca MINI este adresata in special tinerilor, acestia nu vor ezita sa apeleze la tot soiul de accesorii colorate care sa trimita micul automobil inapoi in timp. De exemplu, pentru exterior, MINI propune pachete de stickere cu steagul Marii Britanii sau cu steagul F1 in alb si negru, dungi laterale de diferite culori si accesorii exterioare in carbon sau cu tematica racing.

Catalog MINI

Catalog MINICatalog MINICatalog MINI

Tot pentru exterior, MINI a pregatit si cateva accesorii utile, nu doar vizuale: suporti de plafon pentru biciclete sau placile de surf, dar si pentru schiuri sau placa de snowboard. In caz ca portbagajul nu este suficient, se poate monta acum si pe plafon un portbagaj de tip cutie din plastic, decorat cu aceleasi dungi ca si exteriorul caroseriei.

In ceea ce priveste interiorul, MINI propune ceva cu totul inedit. Huse de protectie pentru bancheta din spate care ne duc cu gandul la epoca hippie, scaune de copil special decorate cu steagul Angliei, presuri in diferite combinatii de culori si oglinzi retrovizoare cu carcase colorate. Indiferent de accesoriul dorit, MINI propune niste culori speciale pe care le-a numit Vivid Green, Speedwell Blue, Essential Black si John Cooper Works Pro.

Catalog MINI

Cine doreste un kit complet de personalizare, poate apela la catalogul MINI, englezii oferind cele 4 culori de sus sub forma de pachet, in care clientul primeste jante noi, grafice exterioare si interioare, accesorii si diverse elemente in functie de preferinta.

Oricum, este clar ca MINI nu se dezminte si continua strategia de promovare ca fiind un brand preocupat de individualizarea fiecarui exemplar vandut, pentru ca toti cei care achizitioneaza un MINI sunt persoane speciale, care vor sa iasa din multime si carora le place viata si doresc sa o traiasca din plin.

Catalog MINI

Catalog MINI

Catalog MINI

Catalog MINICatalog MINI

Catalog MINI

Catalog MINI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Catalog MINI
mai multe