Uleiurile YACCO Legende, special concepute pentru vehicule istorice

Uleiurile YACCO Legende, special concepute pentru vehicule istorice
  • Ulei special pentru motoare si cutii de viteza din anii '40
  • Aditiv de benzina pentru motoarele care merg pe carburant fara plumb
  • Ulei YACCO detergent special pentru motoare reconstruite
Distribuie pe Facebook

YACCO continua traditia nu numai prin implicarea in sportul cu motor dar si pe linie tehnologica, fabricand in prezent toata gama de uleiuri necesare pentru masini de epoca si colectie sub numele LEGENDE, recunoscuta si recomandata de cluburile de automobile de colectie din toata lumea.

Nu demult va povesteam despre rivalitatea producatorilor de uleiuri din Franta, in dorinta de a dobandi recorduri mondiale de viteza. Iar numele YACCO aparea mereu, fiind o companie de lubrifianti orientata spre motorsport inca de la inceputuri. Nu degeaba i se spune si acum 'uleiul recordurilor mondiale'. Dar dincolo de faptul ca YACCO este un nume asociat cu performanta, in zilele noastre este un nume asociat cu mai multe domenii auto: cel uzual, de mers zi de zi, de performanta si chiar dedicat masinilor clasice. Asa cum este cazul gamei LEGENDE, o gama de lubrifianti special ganditi pentru masini retro, de colectie si istorice.

LEGENDE MULTIGRADE 15W50 – conceput secial pentru lubrifierea motoarelor in 4 timpi ale automobilelor si motocicletelor de colectie. Este recomandat la motoarele refacute, la care este nevoie de un ulei detergent. La restul motoarelor se recomanda LEGENDE SAE 30. Acest ulei mentine un strat protector chiar si in conditiile in care vehiculul este imobilizat perioade lungi de timp. Este ulei recunoscut si recomandat de catre cluburile automomobilelor de colectie.

YACCO Legende

LEGENDE MONOGRADE SAE 30 – ulei mineral monograd non detergent conceput special pentru motoare si cutii de viteza pentru masini de colectie, in general motoare pentru vehicule anterioare anilor ‘50. Recomandat pentru motoare care nu au fost refacute si pentru anumite cutii de viteza cum sunt celebrele transmisii Cotal.

Acest ulei are performante foarte bune antiuzura si anticoroziune. Este un ulei nondetergent pentru a preveni curatarea motorului si antrenarea de impuritati care pot obstructiona canalele de circulatie ale uleiului. Gradul SAE 30 permite folosirea uleiului in toate sezoanele, vara, la fel ca si iarna. Este ulei recunoscut si recomandat de catre cluburile automomobilelor de colectie.

LEGENDE ULEI DE RICIN – Ulei pe baza de ricin special pentru puntile cu surub si reductoarele ale anumitor automobile de colectie (Peugeot 203, 403, 404, etc). Are culoare rosie pentru a fi usor identificat si a nu se amesteca cu alte uleiuri minerale sau sintetice.
Conceput cu o baza minerala pentru a asigura o compatibilitate perfecta cu materialele. Este ulei recunoscut si recomandat de catre cluburile automomobilelor de colectie.

YACCO Legende

LEGENDE YACCO CEMPLON – este un aditiv de adaugat in benzina pentru motoarele concepute sa functioneze cu benzina cu plumb, care asigura protectia optima a scaunelor de supapa de esapament, cu proprietati lubrifiante foarte bune. Si acest aditiv este recunoscut si recomandat de catre cluburile automomobilelor de colectie.

YACCO Legende

Distanta parcursa de tehnica de atunci si pana in prezent se poate vedea nu numai din progresele mecanicii si electronicii, ci in egala masura si din progresele in tehnologia lubrifiantilor, uleiurile fiind parte mecanica 100%. De la uleiuri minerale monograde pana la uleiurile destinate celor mai recente modele de Volvo, BMV, Mercedes si uleiuri pentru motoare hibrid – uleiuri LOWSAPS, economie de carburant, Long-Life, acesta este drumul lung parcurs de laboratorul de cercetare al uzinei YACCO SAS din Franta.

Un ulei care depaseste constant cerintele din caietele de sarcini ale constructorilor de motoare, testat si omologat de acesti constructori, importat din uzina franceza din care pleaca uleiul spre omologare, fiind unica uzina in care se fabrica ulei sub aceasta marca, prezinta toate garantiile de calitate si performanta. Aseasta este cartea de vizita a uleiurilor YACCO.

Importator Unic in Romania: S.C. PANREUSS IMP-EX S.R.L. – Sos. M. Bravu, Nr. 473; Tel: 0722 320 725
Comenzi online pe www.yacco-lub.ro
Ghid de folosire a lubrifiantilor pe www.yacco-lub.ro si www.yacco.com

YACCO Legende

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze YACCO Legende
mai multe