BMW Z4 by G-Power - Tehnologie uriasa sub capota unui roadster mic!

BMW Z4 by G-Power - Tehnologie uriasa sub capota unui roadster mic!
Scos din productie in urma cu o buna perioada de timp, vechiul BMW Z4 se poate lauda acum ca imparte aceeasi tehnologie cu cel mai rapid sedan din lume! Surprinzator? Nu si atunci cand cei de la G-Power sunt implicati.
Distribuie pe Facebook
Lasand la o parte, cel putin pentru moment, creatiile ridicole de peste 700 cai putere, cei de la G-Power si-au indreptat atentia catre marea masa a iubitorilor de tuning. Vechea generatie a modelului BMW Z4 a cazut acum pe mainile companiei germane, posesorii versiunii cu motor de 3.0 litri putand opta pentru sistemul de supraalimentare G-POWER SK Plus, dotat cu compresor ASA T3-313. Castigul este de 55 cai putere, valorile maxime cresc pana la 286 CP si 345 Nm, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h a roadsterului bavarez coboara pana la 5.4 secunde!

BMW Z4 by G-Power - Tehnologie uriasa sub capota unui mic roadster!

Mai mult de atat, pentru a se asigura ca puterea in plus este pusa in siguranta pe asfalt, compania germana recomanda si instalarea unei suspensii ajustabile de tip coilover, plus a unui set de jante pe 20 inci cu pneuri Michelin 245/30 ZR 20 pe fata, respectiv 285/25 ZR 20 pe spate. In plus, un nou sistem de evacuare cu patru tobe de esapament este pregatit sa redea noul sunet al motorului in sase cilindri. La final, cei de la G-Power ne anunta ca sistemul de supraalimentare poate fi instalat si sub capota modelului BMW 330i E46, pretul sau fiind de 2.500 euro.

BMW Z4 by G-Power - Tehnologie uriasa sub capota unui mic roadster!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Z4 by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2010