Golden Eye: Dartz la Top Marques Abu Dhabi 2011

Golden Eye: Dartz  la Top Marques Abu Dhabi 2011
Pentru editia 2011 Top Marques Abu Dhabi Dartz anunta deja o revenire in forta. Leonard Yankelovich, reprezentantul Dartz, spune ca plictisul nu-si mai gaseste locul in lumea tuningului extrem. Vin vremuri de aur!
Distribuie pe Facebook

Dupa SUV-ul Prombon Red Diamond deja nu mai avem niciun motiv sa punem la indoiala planurile Dartz. Ianuarie 2011 va aduce pe circuitul Yas Marina din cadrul Top Marques Abu Dhabi un automobil cu totul special - un Dartz cu jante din aur! Iar daca ai impresia ca spectacolul se opreste aici ... Ei bine, te inseli. Nu doar jantele vor fi din aur, ci si geamurile blindate vor fi imbracate in aur. La o fosta fabrica ruseasca folosita la industria aerospatiala, mai exact.

Golden Eye - Dartz  la Top Marques Abu Dhabi 2011


In rest, masina va fi colantata cu piele de sarpe aurita, iar ceea ce nu stie multa lume este ca vynilul este special creat de Dartz si va fi imbracat in aur la aceeasi fabrica. Tehnologia nano folosita permite "pielii" sa tina praful departe, ceea ce - de ce nu? poate fi chiar important la o plimbare in desert.

Golden Eye - Dartz  la Top Marques Abu Dhabi 2011


De asemenea, din peisaj nu lipseste nici pistolul din aur pur. In paleta de optiuni extra intra  si o copie autentica dupa Mauser, arma preferata a bolsevicilor.  Vom reveni cu detalii.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2010