A pozat-o pe strazi, la doar cateva zile dupa lansare. Uite cum arata pe viu noua masina de la BMW

A pozat-o pe strazi, la doar cateva zile dupa lansare. Uite cum arata pe viu noua masina de la BMW
  • BMW a lansat de curand o noua generatie a compactei Seria 1
  • Modelul este oferi alaturi de motorizari cu pana la 306 CP
  • Startul vanzarilor se va da in cursul lunii septembrie
Distribuie pe Facebook

Vanzarile celei de-a treia generatii a compactei Seria 1, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, vor demara in cursul lunii septembrie, potrivit primelor informatii oficiale.

Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestei saptamani, cea de-a treia generatie a compactei BMW Seria 1 va fi oferita la vanzare in numeroase variante de motorizare. In varful listei cu optiuni disponibile se va afla versiunea de performanta M135i xDrive, care urmeaza a gazdui in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si 306 cai putere.

Noul BMW Seria 1 pe strazi

Livrarea valorilor maxime se va face, dupa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, catre ambele punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza, care lucreaza alaturi de un diferential Torsen pentru un maximum de aderenta.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit noului BMW M135i xDrive sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.8 secunde, timp care scade cu 0.1 secunde in cazul in care clientii opteaza pentru pachetul optional M Performance. In ceea ce priveste viteza de top a sportivei de segment D, primele informatii oficiale vorbesc despre o limitare electronica la 250 km/h.

Din punct de vedere estetic, varful gamei F40 mizeaza pe tratamentul clasic cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, carora li se alatura o evacuare dubla, un eleron proeminent pentru plafon, plus patru jante supradimensionate.

Surprinsa de curand pe strazi in versiunea M135i, cea de-a treia generatie a compactei BMW Seria 1 va ajunge in showroom-urile europene incepand cu toamna acestui an, acompaniata de propulsoare turbo cu numai trei si patru cilindri. Lipsa unitatilor I6 nu reprezinta insa singura premiera absoluta a modelului prezentat pe 27 mai: o alta surprinsa majora este platforma cu tractiune fata.

Noul BMW Seria 1 pe strazi

Noul BMW Seria 1 pe strazi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2019