Acesta este noul Audi SQ8. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat

Acesta este noul Audi SQ8. Modelul german a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Noul Audi SQ8 a fost surprins complet necamuflat
  • Automobilul companiei germane prezinta un design sportiv
  • Propulsia va fi asigurata de un sistem micro-hibrid
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii, automobilul companiei germane gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie micro-hibrid, capabil sa genereze pana la 476 CP si 700 Nm.

Chiar daca nu au trecut nici macar trei saptamani de la premiera mondiala a versiunii standard, Audi lucreaza deja la doua variante de inalta performanta ale noului Q8. Printre acestea si un SQ8, surprins de curand in teste cu exteriorul in cinci portiere complet necamuflat.

Spre deosebire de modelul de baza, viitorul concurent al Mercedes-ului GLE43 AMG iese in evidenta printr-o caroserie cu spoilere agresiv stilizate si evacuare cvadrupla. Totodata, jantele din aliaj cu design in cinci spite ascund acum de privirile curiosilor discuri carbon-ceramice.

Audi SQ8 - Noi Poze spion

Audi SQ8 - Noi Poze spion

De cealalta parte a portierelor, interiorului noului SQ8 ramane un mare mister. Nu trebuie sa fii insa un geniu pentru a realiza ca desginerii Audi vor restiliza anumite detalii pentru o doza extra de sportivitate vizuala, precum volanul multifunctional, scaunele fata sau ornamentele din bord.

Revenind la partea cu viitorul concurent al Mercedes-ului GLE43 AMG, cea mai mare surpriza ar putea consta in unitatea instalata sub capota. Acolo unde, potrivit ultimelor informatii neoficiale, ar urma sa-si faca aparitia un sistem de propulsie micro-hibrid cu pana la 476 CP si 700 Nm.

In centrul pachetului tehnic propus de noul Audi SQ8 va sta, aparent, un V6 cu turbina conventionala si compresor electric, asociat unui motor electric. O cutie automata cu opt rapoarte si tractiunea integrala quattro vor completa si de-aceasta data, deloc surprinzator, lista cu dotari.

Viitorul concurent al Mercedes-ului GLE43 AMG este asteptat in showroom-uri incepand cu 2019, urmand a debuta astfel in acelasi an cu modelul RS Q8. Jumatatea extremului Lamborghini Urus promite, in schimb, un V8 biturbo de patru litri si undeva in jurul a 600 de cai putere.

Audi SQ8 - Noi Poze spion

Audi SQ8 - Noi Poze spion

Audi SQ8 - Noi Poze spion

Audi SQ8 - Noi Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi SQ8 - Noi Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2018