Audi pune la punct ultimele detalii tehnice. Jumatatea noului Lamborghini Urus, surprinsa in teste

Audi pune la punct ultimele detalii tehnice. Jumatatea noului Lamborghini Urus, surprinsa in teste
  • Audi lucreaza la o versiune RS a noului Q8
  • Un prototip a fost surprins deja in teste
  • Modelul de serie va avea un motor V8 biturbo
Distribuie pe Facebook

Ultimele informatii vorbesc despre o putere maxima de 600 CP pentru concurentul modelelor BMW X6 M si Mercedes GLE63 AMG S Coupe.

Cu toate ca a fost deja prezentat in fata lumii intregi, proiectul primului Q8 din istoria companiei Audi nu este nici pe departe finalizat. Ba dimpotriva: munca la concurentul modelelor BMW X6 si Mercedes GLE Coupe continua chiar si la acest moment, cu dezvoltarea versiunii de inalta performanta RS Q8.

O demonstreaza inclusiv urmatoarele imagini, care surprind jumatatea noului Lamborghini Urus in compania unui minimum de camuflaj. Dupa cum putem observa si in fotografii anterior mentionate, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, cu prize uriase de aer la nivelul partii frontale nu vor lipsi din peisaj.

Audi RS Q8 - Poze spion

Audi RS Q8 - Poze spion

Jantele din aliaj de dimensiuni generoase, care ascund de privirile curiosilor discuri de franare perforate, dar si evacuarea dubla intaresc teoria potrivit careia avem de-a face cu un RS Q8. Model care, potrivit ultimelor informatii oficiale, va ascunde sub capota un V8 biturbo de patru litri si aproximativ 600 CP.

La fel ca in cazul noului Lamborghini Urus, fisa tehnica va fi completata de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza cel mai probabil in mai putin de patru secunde. In stilul caracteristic Audi, viteza maxima va fi limitata la 250 km/h.

Versiunea de inalta performanta a concurentului din Ingolstadt pentru BMW X6 si Mercedes GLE Coupe este asteptata sa ajunga in showroom-uri in cursul anului viitor, la un pret de pornire care va depasi 100.000 de euro.

Audi RS Q8 - Poze spion

Audi RS Q8 - Poze spion

Audi RS Q8 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS Q8 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2018