Acesta este noul BMW Seria 7. Modelul bavarez de mare lux a iesit pe strazi partial necamuflat

Acesta este noul BMW Seria 7. Modelul bavarez de mare lux a iesit pe strazi partial necamuflat
  • BMW lucreaza la o versiune imbunatatita a actualului Seria 7
  • Noul model de lux al bavarezilor a fost surprins deja in teste
  • Prima aparitie in public ar putea avea loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in urma cu aproximativ trei ani, actualul BMW Seria 7 se pregateste de un binemeritat facelift. O demonstreaza urmatoarele fotografii spion, care surprind prototipul versiunii V12 in teste.

Primul Seria 8 dupa aproape un deceniu si o noua generatie a celebrului X5. Sunt doua dintre cele mai importante lansari ale anului 2018, indiferent ca ne referim strict la compania BMW sau luam in calcul intreaga industrie auto de lux.

Surprizele ar putea continua insa in urmatoarea perioada de timp, cu o versiune imbunatatita a actualului Seria 7. O demonstreaza inclusiv aceste fotografii spion, care surprind concurentul limuzinei Mercedes S-Class partial necamuflat.

Judecand dupa imaginile anterior mentionate, prototipul scos de curand in teste apartine variantei V12. Care, asemeni modelului de baza, ar putea primi mai multe elemente de design imprumutate de la proaspat (re)lansatul Seria 8 Coupe.

De altfel, concurentul variantei in doua portiere a limuzinei Mercedes S-Class va reprezenta punctul de plecare inclusiv pentru modul in care va fi restilizat interiorul. Si, de ce nu, felul in care va arata de-aceasta data pachetul tehnologic.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, este de asteptat ca si noul BMW Seria 7 Facelift sa ajunga in showroom-uri alaturi de o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina. Versiunilor traditionale li se va alatura o varianta hibrid.

Totodata, exista posibilitatea ca automobilul bavarez de mare lux sa primeasca un nou model de performanta. Informatiile vin dupa ce oficialii companiei din Munchen au inregistrat in Statele Unite ale Americii denumirea M750.

Odata ajuns pe piata, acesta ar putea prelua configuratia coupe-ului M850i xDrive. Vorbim, mai precis, despre o combinatie intre un benzinar V8 bi-turbo de 530 CP, o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

BMW Seria 7 Facelift - Noi Poze Spion

BMW Seria 7 Facelift - Noi Poze Spion

BMW Seria 7 Facelift - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 7 Facelift - Noi Poze Spion
mai multe