Adio, secrete! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei. Video

Adio, secrete! Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei. Video
  • Adio, secrete!
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP, surprinsa complet necamuflata pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge la clienti abia in prima parte a anului viitor, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Dezvelita oficial inca din toamna lui 2017, celebra masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP de la Mercedes nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Pusa in miscare de un sistem de propulsie imprumutat de la monoposturile din F1, aceasta promite sa sprinteze de la 0 la 200 de kilometri pe ora in mai putin de sase secunde.

Totodata, cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima ar trebui sa depaseasca 350 de kilometri pe ora, conform primelor estimari.

Oferita, aparent, intr-un numar limitat la numai 275 de exemplare, aceeasi masina cu un benzinar V6 turbo, de doar 1.6 litri, si patru motoare electrice sub capota mai beneficiaza si de o transmisie automata cu dublu ambreiaj, in opt rapoarte. Plus un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului, daca mai trebuia precizat.

Lista atractiilor principale continua cu aspectul dramatic al caroseriei si, totodata, cabina inspirata din lumea sporturilor cu motor.

Celebra masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP de la Mercedes ar putea ajunge la clienti abia in prima parte a anului 2022, dupa o noua amanare, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii. Intre timp, un prototip complet necamuflat a fost surprins pe strazile Europei, in apropierea Nurburgring-uri, spre marea bucurie a fotografilor spioni.

Distribuie pe Facebook
mai multe