Angajatii Volvo dau din casa. Au surprins rivalul Seriei 3 complet necamuflat si au urcat imaginea pe internet

Angajatii Volvo dau din casa. Au surprins rivalul Seriei 3 complet necamuflat si au urcat imaginea pe internet
  • Noul Volvo S60 a fost suprins complet necamuflat
  • Imaginea a fost postata imediat pe internet
  • Rivalul BMW-ului Seriei 3 va fi lansat in aceasta vara
Distribuie pe Facebook

O imagine cu ceea ce pare a fi noul Volvo S60 a fost publicata cu putin timp in urma pe internet si a fost preluata imediat de toate marile publicatii auto din lume. Masina apare complet necamuflata la uzina Volvo din Torslanda, Suedia.

Constructorul suedez de automobile traverseaza o perioada excelenta si ameninta tot mai mult pozitiile rivalilor din toate segmentele unde este prezent. Daca in urma cu cateva saptamani am facut cunostinta cu noul V60, in vara acestui an Volvo este asteptat sa lanseze sedanul S60.

Prototipurile au fost surprinse de nenumarate ori in teste, din pacate acoperite de camuflaj, insa cea mai recenta imagine postata pe internet de un angajat al suedezilor (cel mai probabil) arata noul S60 in toata splendoarea lui la uzina Volvo din Torslanda, unde sta alaturi de un XC60 de ultima generatie si de inca un exemplar misterios, acoperit cu o prelata.

2018 Volvo S60

Poza tradeaza partea posterioara si profilul noului model al nordicilor, putand fi observate mai multe elemente sculptate de design, blocurile de lumini asemanatoare cu cele ale break-ului V60, jantele si iesirile sistemului de evacuare finisate in negru cu aspect lucios si ornamentele cromate care inconjoara geamurile laterale.

Despre partea frontala nu putem spune mare lucru, inafara faptului ca o imagine cu aceasta a fost publicata cu cateva zile in urma de seful Volvo, Hakan Samuelsson, pe Tweeter. Desi camuflata, se puteau observa farurile cu celebrul desen al luminilor de zi, prizele de aer, grila frontala si o buza neagra discreta.

2018 Volvo S60

Tot acesta a dezvaluit ca noul Volvo S60 va fi asamblat la uzina din Statele Unite ale Americii, amplasata in Berkley County din Carolina de Nord.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, cele mai multe zvonuri indica faptul ca sedanul suedezilor va imprumuta mai multe motorizari de la break-ul V60. Printre acestea s-ar putea numara unitatea T6 Twin Engine cu tractiune integrala si 340 de cai putere, sau versiunea T8 Twin Engine cu 390 de cai si tractiune pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2018