Aproape oficial: ASA arata noul Mercedes SLC!

Aproape oficial: ASA arata noul Mercedes SLC!
  • Noul Mercedes SLC a fost surprins complet necamuflat
  • Roadster-ul german propune un design exterior familiar
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului de la Detroit
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua reimprospatarea gamei sale auto, urmatorul model luat la tinta de compania germana fiind roadster-ul SLK.

Lansata pe piata la inceputul anului 2011, cea de-a treia generatie a popularului Mercedes SLK se pregateste de un binemeritat facelift.

O versiune imbunatatita a roadster-ului german va sosi chiar in perioada imediat urmatoare, iar printre modificarile propuse de aceasta se va numara inclusiv o noua denumire.

Nu vor lipsi, de asemenea, nici schimbarile de ordin estetic, exteriorul viitorului SLC preluand numeroase influente de la actualul C-Class.

Mercedes SLC - Poze Spion

Mercedes SLC - Poze Spion

Sau cel putin asta reiese din ultimele imagini surprinse de fotografii spion, care surprind complet necamuflata versiunea imbunatatita a roadster-ului german.

Despre departamentul interior nu avem inca nici un fel de informatie, insa ultimele informatii anunta detalii inspirate de supercarul AMG GT.

In ceea ce priveste gama de motorizari, este de asteptat ca noul Mercedes SLC sa preia propulsoarele in patru, sase si opt cilindri ale actualului modelului.

Clientii roadster-ului german vor putea opta, in premiera, si pentru o versiune SLC 450 AMG Sport, pusa in miscare de un V6 bi-turbo de 367 CP.

Detaliile cu privire la noul Mercedes SLC se opresc pentru moment aici, versiunea imbunatatita a roadster-ului german fiind insa asteptata sa debuteze in premiera mondiala chiar la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American de la Detroit.

Mercedes SLC - Poze Spion

Mercedes SLC - Poze Spion

Mercedes SLC - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes SLC - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2015