Ar putea fi aceasta noua Skoda Superb? Imaginile interesante surprinse pe o autostrada din Cehia

Ar putea fi aceasta noua Skoda Superb? Imaginile interesante surprinse pe o autostrada din Cehia
  • Noua Skoda Superb ar putea sa fi fost surprinsa zilele acestea pe o autostrada din Cehia
  • Automobilul plin de mister a iesit in teste fara niciun fel de camuflaj la nivel de aspect exterior
  • Facelift-ul ar putea aduce cateva elemente proaspete, plus un sistem de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a actualei Skoda Superb, masina lansata pe piata in cursul anului 2015, ar putea sa fi fost surprinsa zilele acestea pe o autostrada din Cehia. Si nu chiar oricum, ci complet necamuflata.

Chiar daca ultimele 36 de luni au fost marcate de lansarea unor produse complet noi, nemaioferite pana acum, iata ca... compania Skoda nu a uitat nici de acele modele care i-au adus faima si succesul in cadrul industriei auto.

Dupa ce a reimprospatat reteta celebrelor Octavia si Fabia, producatorul ceh aflat in portofoliul Grupului Volkswagen lucreaza acum la o versiune imbunatatita a actualului Superb, masina lansata pe piata in cursul anului 2015.

Nava amiral a marcii din Mlada Boleslav ar putea sa fi fost surprinsa zilele acestea in teste, intr-o postura nu foarte des intalnita: complet necamuflata, cu toate detalii la vedere, de la elementele partii frontale pana detaliile spatelui.

Spre deosebire de modelul actual, noua Skoda Superb dispune de blocuri optice redesenate, mici modificari - asa cum se intampla in cazul oricarui automobil trecut printr-un facelift, fiind vizibile si in partea inferioara a spoilerelor.

Imagini de la bordul versiunii imbunatatite a navei amiral din Mlada Boleslav nu avem pentru moment, insa designerii producatorului ceh de masini ar putea opera si aici cateva modificari, unele inspirate de Kodiaq, altele de Scala.

Pentru ca meniul sa fie complet, procesul de reimprospatare a ofertei actuale va include si aparitia unei variante de tip plug-in hybrid, despre care ultimele informatii sustin ca va opta trenul de rulare al germanului Passat GTE.

Vorbim, mai precis, despre combinatia dintre un motor electric si o unitate de 1.4 litri pe benzina care ar trebui sa dezvolte o putere maxima de 218 CP, apropiata de valoarea specifica unui Volkswagen Golf GTI de generatie a saptea.

Skoda Superb Facelift - Poze spion

Skoda Superb Facelift - Poze spion

Skoda Superb Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2018