Au mai dat jos din camuflaj si l-au scos iar in teste. POZE noi cu primul BMW X7 din istorie

Au mai dat jos din camuflaj si l-au scos iar in teste. POZE noi cu primul BMW X7 din istorie
  • BMW continua testele cu primul X7 din istorie
  • Debutul oficial este programat pentru noiembrie
  • Prototipul fotografiat nu lasa la vedere mare lucru
Distribuie pe Facebook

BMW planuieste sa lanseze la sfarsitul acestui an primul X7 din istorie. Intre timp, compania bavareza are mai multe prototipuri in teste.

Intr-o lume in care SUV-urile sunt la mare cautare, extinderea gamei de modele X reprezinta doar o chestiune de timp pentru BMW. La momentul actual, oferta companiei bavareze cuprinde sase automobile diferite, de la X1 pana la X6.

Sfarsitul acestui an va marca debutul unui nou astfel de produs, in speta primul X7 din istorie. Prezentat in premiera mondiala acum cinci luni, sub forma de concept car, rivalul lui Mercedes GLS a fost surprins de curand in teste.

Din pacate, prototipul fotografiat recent in actiune tine departe de privirile curiosilor cele mai multe elemente ale caroseriei. Chiar si asa, putem observa capota bombata a motorului sau iesirea dubla a sistemului de evacuare.

Totodata, dupa cum am putut vedea anterior, noul BMW X7 va pastra cateva dintre detaliile controversate ale caroseriei. Iar acum ne referim in special la grila uriasa a radiatorului, de care au fost "lipite" farurile inguste.

Nimeni nu poate spune pentru moment cum va arata interiorul viitorului SUV bavarez, dar exista mari sanse ca acesta sa imprumute cateva caracteristici de la limuzina Seria 7. Inclusiv configuratia cu patru scaune individuale.

Asemanarile intre nava amiral a companiei BMW si primul X7 din istorie ar putea continua si la nivel de motorizari. Sunt zvonuri care dau ca sigura aparitia sub capota celui din urma pana si a unei unitati V12 biturbo.

Mai multe detalii cu privire la rivalul modelului Mercedes GLS ar trebui sa aflam in lunile urmatoare. Lansarea oficiala este programata pentru Salonul Auto ce se va desfasura la Los Angeles in perioada 30 noiembrie - 9 decembrie.

BMW X7 - Poze Spion

BMW X7 - Poze Spion

BMW X7 - Poze Spion

BMW X7 - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2018