Au pozat noua masina de la Audi fara niciun fel de camuflaj. Lansarea oficiala va avea loc abia peste cateva saptamani

Au pozat noua masina de la Audi fara niciun fel de camuflaj. Lansarea oficiala va avea loc abia peste cateva saptamani
  • Cea de-a doua generatie a modelului Audi Q3 a fost surprinsa din nou in teste
  • Automobilul german, care concureaza cu BMW X1 si Mercedes GLA, a iesit pe strazi complet necamuflat
  • Premiera mondiala va avea loc in urmatoarele saptamani, potrivit ultimelor zvonuri
Distribuie pe Facebook

Audi continua reinnoirea gamei sale de automobile. Urmatoarea "victima"? Modelul Q3, daca este sa ne luam dupa aceste ultime imagini surprinse de fotografii spion.

Ca Audi lucreaza la o noua generatie a crossoverului Q3, ei bine... nu mai reprezinta deja niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: viitorul concurent al modelelor BMW X1 si Mercedes GLA a fost surprins deja in nenumarate fotografii spion, inclusiv la nivel de interior.

De-aceasta data cabina automobilului german de clasa compacta a scapat de obiectivele insistente ale aparatului foto, in special datorita caroseriei in cinci portiere. Care a renuntat la peste 99% din camuflajul intalnit de obicei in cazul prototipurilor scoase in teste.

Asa se face ca, desi va debuta oficial abia peste cateva saptamani, putem spune inca de pe acum ca urmatorul Audi Q3 va avea un design exterior inspirat de noile A6, A7 si A8. Deloc surprinzator daca tinem cont de cum merg lucrurile in ziua de astazi in industria constructoare de masini.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, este de asteptat ca viitorul concurent al modelelor BMW X1 si Mercedes GLA sa treaca la platforma modulara MQB, folosita de o mare varietate de produse din cadrul Grupului Volkswagen. Cat despre gama de motorizari...

... ei bine, probabilitatea disponibilitatii unor unitati cu trei, patru, cinci si chiar sase cilindri este extrem de mare. In functie de alegerea clientului, valorile maxime vor ajunge fie catre rotile fata, fie catre ambele punti, printr-o cutie manuala sau una automata, evident.

Lansat pe piata la inceputul acestei decade, in cursul anului 2011, primul Q3 din istoria companiei Audi ar putea reveni intr-o noua generatie la timp pentru Salonul Auto International de la Paris, eveniment programat sa se desfoasare in toamna, in perioada 4 - 14 octombrie.

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Audi Q3 necamuflat

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Q3 necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2018