Nemtii au inlocuit butoanele din bord cu un ecran tactil urias. Uite cum arata la interior noua masina 4x4 de la Audi

Nemtii au inlocuit butoanele din bord cu un ecran tactil urias. Uite cum arata la interior noua masina 4x4 de la Audi
  • Avem noi imagini cu interiorul viitorului Audi Q3
  • Nemtii au montat in spatele volanului ceasuri digitale
  • Consola centrala este dominata de un display urias
Distribuie pe Facebook

Chiar daca la prima vedere pare floare la ureche, sa tii ascunsa masina la care lucrezi nu este deloc o treaba usoara. O pot confirma inclusiv nemtii de la Audi, al caror Q3 a ajuns in presa cu cateva luni bune inainte de (re)lansarea oficiala.

La doar cateva zile de la aparitia celor mai clare fotografii interioare de pana acum, noul Audi Q3 revine astazi in atentia presei de specialitate. Pentru un motiv identic: urmatoarea generatie a crossoverului care concureaza impotriva unor modele precum BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA si Volvo XC40 a fost surprinsa inca o data cu bordul la vedere.

Publicate in premiera pe site-ul polonez Autokult, ultimele imagini surprind indeaproape atat instrumentele digitale montate in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, cat si ecranul tactil de dimensiuni generoase de la nivelul consolei centrale. Tot cu aceasta ocazie putem observa, de altfel, si comenzile sistemului de climatizare.

Cele din urma constau in butoane fizice, traditionale, Audi renuntand la ideea de a echipa noul Q3 cu un al doilea display de tip touchscreen. Pentru moment, respectiva solutie le este "servita" exclusiv clientilor care opteaza pentru un A6, A7 sau A8 si consta intr-un ecran tactil cu diagonala de 8.6 inch, care controleaza inclusiv incalzirea scaunelor fata.

Acum, daca vine vorba despre formula tehnica a viitorului concurent din Ingolstadt pentru BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA si Volvo XC40, aceasta va porni de la deja celebra platforma MQB a Grupului Volkswagen. Astfel, modelele entry-level vor ajunge in showroom-uri alaturi de tractiune fata, in timp ce versiunile superioare se vor bucura de sistemul quattro.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, este de asteptat ca urmatoarea generatie a crossoverului Audi Q3 sa mizeze pe o gama variata de unitati turbo pe benzina si motorina, printre motorizarile disponibile urmand a se numara si noul 1.5 TFSI. Anumite publicatii vorbesc chiar si despre o varianta complet electrica, lucru inca neconfirmat de oficialii nemti.

Daca totul decurge conform zvonurilor, cu viitorul concurent din Ingolstadt al modelelor BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes GLA si Volvo XC40 ne vom intalni in aproape jumatate de an, cu ocazia editiei aniversare de 120 de ani a Salonului Auto International de la Paris. Evenimentul este programat sa se desfasoare in perioada 4 - 14 a lunii octombrie.

Audi Q3 - Poze interior

Audi Q3 - Poze interior

Audi Q3 - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2018