Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X5. Ce se intampla cu actualul Q7

Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X5. Ce se intampla cu actualul Q7
  • Audi pregateste un facelift major pentru actualul Q7
  • Un prototip a fost surprins in teste cu interior de A8
  • Imbunatatirile vor continua la nivel de exterior
Distribuie pe Facebook

Audi pregateste un facelift major pentru cea de-a doua generatie a modelului Q7, un prototip al viitorului concurent pentru BMW X5 fiind surprins in teste cu interior de A8. Interesant, nu-i asa?

Chiar daca nu au trecut decat trei ani si jumatate de la momentul primei sale aparitii in public, actualul Audi Q7 nu mai este nici pe departe automobilul de la inceputul acestei decade. La decaderea celei de-a doua generatii a celebrului SUV din Ingolstadt au contribuit inclusiv recentele lansari ale BMW, Mercedes si chiar Volkswagen, care au venit cu retete complet noi pentru X5, GLE si Touareg.

Audi Q7 facelift - Poze spion

Audi Q7 facelift - Poze spion

Pentru a ramane in continuare produsul de care toata lumea s-a indragostit in urma cu mai bine de un deceniu, atat inginerii, cat si designerii germani lucreaza din greu la o serie de imbunatatiri capabile sa repuna pe piedestal faimosul model de dimensiuni mari al companiei. O demonstreaza urmatoarele imagini spion, care surprind un prototip modificat radical nu doar la nivel de exterior, ci si in cabina.

De altfel, de la interior vine si cea mai interesanta fotografie, respectivul Audi Q7 imprumutand plansa de bord care insoteste zilele acestea limuzina A8, sedanul executiv A6, dar si primul SUV din istoria marcii din Ingolstadt, in speta Q8. Astfel, daca nimic nu se va schimba, viitorul concurent pentru BMW X5, Mercedes GLE si Volkswagen Touareg va ajunge in showroom-uri alaturi de trei display-uri color.

Noile automobile din oferta companiei germane vor avea un rol major si in redefinirea gamei de motorizari, acolo unde clientii ar putea fi intampinati de unitati cu pana la opt cilindri, unele insotite de motoare electrice, altele... fara asa ceva. Ca si la momentul de fata, propulsoarele vor lucra alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte, careia i se va alatura sistemul de tractiune integrala quattro.

Versiunea imbunatatita a actualului Audi Q7 va debuta oficial, in premiera mondiala, inainte de sfarsitul anului 2019, daca este sa dam crezare zvonurilor.

Audi Q7 facelift - Poze spion

Audi Q7 facelift - Poze spion

Audi Q7 facelift - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi Q7 facelift - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2018