Audi si BMW doar viseaza la ziua asta. POZE SPION cu Mercedes-ul de 800 CP care se lanseaza anul viitor

  • Fotografii au surprins in teste noul Mercedes-AMG GT73 4Matic+
  • Automobilul german ofera un sistem de propulsie plug-in hybrid
  • Debutul modelului de 800 CP a fost programat pentru 800 CP
Distribuie pe Facebook

Noua masina a nemtilor ar putea fi comercializata sub indicativul 73 4Matic+, potrivit informatiilor obtinute de jurnalistii publicatiei Autocar.

Motor V8 bi-turbo de patru litri si 639 de cai putere, tractiune integrala cu vectorizare a cuplului in standard, plus un timp de numai 3.2 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora. Acestea sunt elementele care transforma actualul AMG GT63 S in cel mai performant Mercedes de serie al momentului.

Situatia se va schimba insa in cursul anului viitor, atunci cand automobilul care concureaza impotriva lui Porsche Panamera va primi un nou varf de gama.

Urmand a fi comercializat sub denumirea de Mercedes-AMG GT73 4Matic+, potrivit informatiilor obtinute de jurnalistii publicatiei Autocar, modelul in cauza va oferi un sistem de propulsie plug-in hybrid, care va asocia unitatea in opt cilindri anterior mentionata unui propulsor electric. Totul pentru o putere maxima de ~800 CP.

In cazul in care zvonurile se adeveresc, ei bine... viitorul automobil ar trebui sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h in mai putin de trei secunde, asemeni unui Ferrari.

Pana la momentul lansarii oficiale, noul AMG GT73 4Matic+ pozeaza complet necamuflat in teste, inclusiv cu compartimentul motor la vedere. Conform fotografiilor spion, prototipul surprins in aceste imagini a parasit locatia in liniste deplina, multumita modului complet electric pe care il ofera trenul de rulare.

Mercedes-AMG GT73 4Matic+ - Poze Spion

Mercedes-AMG GT73 4Matic+ - Poze Spion

Mercedes-AMG GT73 4Matic+ - Poze Spion

Mercedes-AMG GT73 4Matic+ - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-AMG GT73 4Matic+ - Poze Spion
mai multe