Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X6 si lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q8

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X6 si lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q8
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW X6 si...
  • ... lucreaza la o versiune mult imbunatatita a actualului Q8
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 10 luni - inainte ca si 2023 sa dispara din calendare.

Prezentat publicului larg acum mai bine de patru ani, primul Audi Q8 din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este si principalul motiv pentru care oficialii celebrei companii auto din Ingolstadt lucreaza la o versiune mult imbunatatita a SUV-ului proiectat pentru a concura cu BMW X6.

Audi Q8 Facelift - Poze spion

Surprins partial camuflat, respectivul vehicul ar putea beneficia de un nou design la nivelul partii frontale - cu mentiunea ca diferite modificari vor fi operate si in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere in echipare.

Meniul caracteristic departamentului exterior se va incheia cu un numar important de optiuni proaspete in ceea ce priveste paleta de culori pusa la dispozitia clientilor si design-ul specific jantelor realizate din aliaj usor. Cu precizarea ca de un astfel de tratament ar trebui sa dispuna si lista materialelor ce dau un aer premium cabinei.

Asteptat sa renunte la primele sale secretele pe parcursul urmatoarelor saptamani, noul Audi Q8 se va mai bucura - la interior, si de multiple echipamente si tehnologii in ton cu vremurile pe care le traim si nota de plata.

Audi Q8 Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2023