Avem primele imagini cu noua Skoda Kodiaq. Cand se lanseaza oficial masina cehilor

Avem primele imagini cu noua Skoda Kodiaq. Cand se lanseaza oficial masina cehilor
  • Noua Skoda Kodiaq a fost surprinsa pentru prima oara in teste
  • Versiunea de serie a conceptului VisionS va debuta la toamna
  • Sub capota asteptam motorizari TSI, TDI si chiar hibrid
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului Skoda VisionS a fost surprinsa pentru prima oara in teste. Noua masina a cehilor va debuta oficial chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Skoda pregateste lansarea unui nou SUV, iar acest lucru nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: cei care se intreaba cum va arata modelul Kodiaq pot arunca o privire asupra conceptului VisionS, alaturi de care producatorul ceh a sosit in cadrul Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 3 - 13 martie.

Un raspuns la dilema de mai sus regasim si in primele imagini spion ce surprind in actiune viitorul Sport Utility Vehicle din Mlada Boleslav. Ce-i drept, prototipul fotografiat recent este complet camuflat la exterior insa, chiar si asa, putem observa cateva asemanari cu studiul de design dezvaluit in premiera mondiala la inceputul aceste primaveri.

Skoda Kodiaq - Poze SpionSkoda Kodiaq - Poze Spion

Despre interiorul noii Skode Kodiaq nu putem spune inca nimic, exceptand faptul ca va putea gazdui pana la sapte pasageri in cele trei randuri de scaune pe care ampatamentul sau de aproximativ 2.8 metri le va gazdui. Si daca tot suntem la capitolul dimensiuni, este de asteptat ca versiunea de serie a conceptului VisionS sa masoare circa 4.7 metri in lungime.

Care va fi situatia gamei de motorizari? Ei bine, si de-aceasta data suntem nevoiti sa ne bazam doar pe cateva zvonuri. Zvonuri care anunta, la capitolul benzinare, doua TSI-uri de 1.4 litri si 125 sau 150 CP, respectiv unul de 1.8 litri, cu 180 cai putere sub capota. In ceea ce priveste lista cu optiuni diesel, clientii vor avea la dispozitie fie un 1.6 TDI de 120 CP, fie un 2.0 TDI de 150 sau 190 CP.

Sansele ca noua Skoda Kodiaq sa fie disponibila la vanzare si alaturi de un sistem de propulsie hibrid sunt dintre cele mai mari, insa despre acest subiect ar trebui sa afla mai multe in toamna acestui an, atunci cand versiunea de serie a conceptului VisionS va debuta in mod oficial, cu ocazia evenimentului Mondial de l'Automobile din Paris.

Skoda Kodiaq - Poze Spion

Skoda Kodiaq - Poze Spion


Sursa: CarScoops
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq - Poze Spion
mai multe