BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, filmata in teste pe strazile Germaniei

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, filmata in teste pe strazile Germaniei
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie, filmata in teste pe strazile Germaniei
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala a fost programata pentru anul 2022 - conform ultimelor zvonuri si informatii neoficiale.

Prezentat publicului larg in prima jumatate a toamnei trecute, noul BMW M4 Coupe se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, curand, si o varianta care va readuce - pe buzele tuturor, denumirea CSL.

Urmand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri pe parcursul anului 2022 - conform ultimelor zvonuri si informatii neoficiale, respectiva masina a fost filmata recent atat in apropierea, cat si pe circuitul de la Nurburgring.

Surprins partial camuflat la nivelul caroseriei, mult anticipatul BMW M4 CSL pare sa beneficieze de un nou design la nivelul partii frontale, diferite imbunatatiri fiind operate, de asemenea, si la nivelul partii din spate. Toate acestea avand un rol - mai degraba, functional decat estetic.

Lista atractiilor exterioare ar putea continua cu unele elemente din fibra de carbon si un set de jante forjate - pentru un minus de cateva zeci de kilograme, printr-un proces de usurare urmand sa treaca, de ce nu, si interiorul.

In plan tehnic, pe langa upgrade-urile aduse suspensiei si - eventual, sistemului de franare, noul BMW M4 CSL este asteptat sa mai ofere si un motor cu sase cilindri in linie, de trei litri si 540 de cai putere. Livrati, cu totii, rotilor aflate pe puntea spate, printr-o cutie automata cu opt trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2021