BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in teste pe strazile Germaniei

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in teste pe strazile Germaniei
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie, surprinsa in teste pe strazile Germaniei
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc pe parcursul anului urmator, potrivit ultimelor detalii si informatii neoficiale.

Prezentat publicului larg inca din prima jumatate a toamnei trecute, odata cu mult anticipata generatie cu numarul cinci a legendarului M3, noul BMW M4 Coupe se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor este asteptata sa-si faca aparitia - in viitorul apropiat, si o varianta pe nume CS sau chiar CSL.

Surprinsa deja in teste - partial camuflata la nivelul caroseriei, respectiva masina ar putea oferi un motor cu sase cilindri in linie si doua turbine, de trei litri si peste 510 de cai putere, cat ofera actualul M4 Competition.

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

BMW M4 CSL - Poze spion

De altfel, pe langa propulsorul mai potent, reteta caracteristica viitoarei versiuni pe nume M4 CS sau CSL ar trebui sa cuprinda inclusiv un pachet aerodinamic complet restilizat. Noua varianta de performanca a coupe-ului din Munchen va mai dispune - totodata, si de diferite elemente de caroserie realizate din fibra de carbon pentru un minus de cateva zeci de kilograme.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, respectiva masina de la BMW - surprinsa recent in teste, partial camuflata, este asteptata sa ofere si tapiterie din Alcantara, scaune din carbon, display central de 12.3 inch.

Asa cum precizam si anterior, lansarea oficiala ar putea avea loc, conform ultimelor detalii si informatii neoficiale, pe parcursul lui 2022. Nota de plata nu reprezinta - in clipa de fata, decat un mare mister, insa sunt sanse ca aceasta sa sara, cu mult, de suma de 95.000 de euro, atat cat costa in Germania un M4 Competition cu sistem de tractiune integrala in dotarea standard.

BMW M4 CSL - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 CSL - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2021