BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste

BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste
  • BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975
  • Noua generatie, surprinsa pentru prima oara in teste
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc peste numai cateva saptamani. Pana la sfarsitul anului curent.

Anuntat in urma cu mai bine de patru luni - inca de la inceputul lui iulie, noul 3.0 CSL Hommage a revenit de curand, pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: varianta moderna a legendarului 3.0 CSL a fost surprinsa pentru prima oara in teste - respectivul prototip scotand la iveala cateva elemente extrem de interesante, printre care si design-ul grilei frontale ori eleronul masiv de la nivelul partii posterioare.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la finalul lui 2022, exclusivistul model de la BMW va fi disponibil intr-un numar de doar 50 de exemplare, fiecare autoturism bucurandu-se, potrivit ultimelor detalii neoficiale, de prezenta unei motorizari cu sase cilindri in linie, doua turbine si o capacitate de 3.0 litri. Conceputa pentru a livra rotilor, printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte, un maxim de 560 de cai putere.

Meniul pus la dispozitia cumparatorilor - despre care se spune ca vor avea de platit un minim de 750.000 de euro, ar putea cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.5 secunde. Din peisaj nu ar trebui sa lipseasca - mai mult sau mai putin surprinzator, nici tractiunea spate, nici suspensia ajustabila, scaunele fata realizate din carbon, ceasurile de bord digitale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2022