BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a ajuns mai devreme pe internet

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a ajuns mai devreme pe internet
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Primul M3 Touring din istorie a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul debut oficial va avea loc peste aproximativ sapte zile, in cadrul editiei din acest an a celebrului eveniment Goodwood Festival of Speed - organizata in ultima parte a lunii curente.

Prezentat publicului larg inca din toamna lui '85 si disponibil in continuare, inclusiv in prezent, la vanzare, celebrul BMW M3 si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul carierei sale, intr-un numar urias de variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor dornici de senzatii extreme nu s-a regasit insa niciodata, spre marea dezamagire a iubitorilor genului, si o versiune cu cinci portiere in echipare, astfel ca batalia pentru atentia amatorilor de break-uri de inalta performanta a fost intotdeauna o afacere intre Audi si Mercedes.

Dar totul se va schimba la finalul saptamanii viitoare - atunci cand producatorul cu sediul in Munchen va lansa primul sau concurent direct pentru RS4 Avant si AMG C 63 T-Modell, mult anticipatul M3 Touring urmand sa porneasca pe urmele rivalilor sai in compania unui propulsor in sase cilindri, cu o capacitate de trei litri, conceput pentru a livra rotilor de la nivelul ambelor punti, exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, undeva in jurul a 510 cai.

Acelasi BMW M3 cu cinci portiere in dotare se va mai putea lauda si cu o suspensie adaptiva, insotita de amortizoare controlate electronic, cu un diferential activ si, nu in ultimul rand, cu discuri de franare de pana la 400 de milimetri, carbon-ceramice. In plan tehnic, cosmarul conationalilor de la Audi si Mercedes va beneficia, asa cum reiese din trei fotografii, aparent oficiale, scapate mai devreme pe internet, si de un set de jante supradimensionate, de o pereche de spoilere agresiv stilizate, o capota ventilata si un eleron proeminent pentru plafon.

BMW M3 Touring - Primele poze

BMW M3 Touring - Primele poze

BMW M3 Touring - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2022