BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat cu un ecran curbat in mijlocul bordului

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat cu un ecran curbat in mijlocul bordului
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat cu un ecran curbat in mijlocul bordului
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS4 Avant sau Mercedes-AMG C 63 S 4Matic+ T-Modell, viitorul vehicul al companiei bavareze va debuta - dupa cate se pare, in aceasta vara.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 35 de ani si disponibil in continuare, inclusiv in prezent, la vanzare, celebrul BMW M3 si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul timpului, intr-un numar aproape nelimitat de variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor dornici de senzatii extreme nu s-a regasit insa niciodata si o versiune cu cinci portiere - menita sa concureze impotriva unor nume precum Audi RS4 Avant sau Mercedes-AMG C 63 S 4Matic+ T-Modell.

Acest lucru este pe cale sa se schimbe, inginerii constructorului bavarez punand la punct ultimele detalii ale primului M3 Touring din istoria planetei Pamant - vehicul asteptat sa debuteze peste doar cateva zile, pe parcursul verii lui 2022.

BMW M3 Touring - Poze spion

BMW M3 Touring - Poze spion

Surprins, recent, pe strazile Europei, respectivul BMW M3 se va remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin grila uriasa a radiatorului, cat si prin elementele angulare ale spoilerului fata, lista atractiilor principale continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, cu aripile laterale proeminente, cu difuzorul posterior masiv, cu jantele de dimensiuni generoase si evacuarea cvadrupla. Din peisaj nu vor lipsi nici capota ventilata a mtorului sau eleronul pentru hayon, bineinteles.

La interior, primul M3 Touring din istoria planetei Pamant adopta - asa cum reiese si din aceste imagini spion, inclusiv un display curbat impartit in doua zone diferite de lucru, una pentru ceasurile de bord, cealalta pentru navigatie.

In plan tehnic, varianta menita sa concureze impotriva unor produse precum Audi RS4 Avant sau Mercedes-AMG C 63 S 4Matic+ T-Modell ar trebui sa impresioneze in special prin motorizarea din dotare, bavarezii urmand sa ofere - dupa cate se pare, exclusiv o versiune cu 510 CP a benzinarului cu sase cilindri in linie, doua turbine si capacitatea de trei litri de pe configuratia in patru portiere. Livrarea puterii maxime se va face catre ambele punti, printr-o singura optiune: o cutie automata.

BMW M3 Touring - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022