BMW-ul care a impartit internetul in doua. Cum arata noul M340d xDrive, super-sedanul cu motor diesel de 340 CP si tractiune integrala in standard

BMW-ul care a impartit internetul in doua. Cum arata noul M340d xDrive, super-sedanul cu motor diesel de 340 CP si tractiune integrala in standard
  • Primul BMW M340d xDrive din istorie a debutat la finele lunii trecute
  • Noul model ascunde sub capota un diesel de trei litri si 340 CP
  • Sistemul de tractiune integrala a fost trecut pe lista cu dotari standard
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu opt rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice, insa vestile bune nu se sfarsesc aici.

Anuntat la finele lunii februarie, primul BMW M340d xDrive din istorie gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel cu sase cilindri si capacitatea de trei litri, numai bun pentru a livra o putere maxima de 340 CP. Valoarea din dreptul cuplului se ridica, in schimb, la 700 Nm, dupa cum precizam inclusiv anterior.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza in cele din urma fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 4.6 secunde.

BMW M340d xDrive - Poze reale

Din punct de vedere estetic, controversatul BMW M340d xDrive mizeaza pe o noua pereche de spoilere fata si spate, careia i se alatura jante din aliaj cu diametrul pe 18 inch si evacuare cvadrupla. La interior, meniul standard cuprinde scaune cu suport lateral marit si tapiterie dintr-o combinatie de Alcantara, plus Sensatec.

Oferita la vanzare in schimbul unei sume minime ce depaseste, cu putin, peste 63.600 de euro, masina in cauza mai ofera si blocuri optice cu tehnologie LED, iluminare ambientala ori instrumente de bord digitale.

Controlul prin gesturi, incarcarea wireless a telefonului mobil, dar si pilotul automat cu functie Stop&Go sunt disponibile, in schimb, contracost. Primul BMW M340d xDrive din istorie mai gazduieste pe lista cu dotari optionale si afisaj pe parbriz, trapa cu actionare electrica, geamuri fumurii, sistem de acces confort.

BMW M340d xDrive - Poze reale

BMW M340d xDrive - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M340d xDrive - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2020