Cea mai asteptata masina a momentului a fost surprinsa pe strazi complet necamuflata

Cea mai asteptata masina a momentului a fost surprinsa pe strazi complet necamuflata
  • Noua Tesla Model 3 a fost surprins complet necamuflata
  • Automobilul american promite o autonomie de circa 350 km
  • Productia de serie va lua startul la mijlocul acestui an
Distribuie pe Facebook

Peste 300.000 de persoane au depus avansul pentru un exemplar, insa productia nu va lua startul mai devreme de jumatatea anului 2017.

Anuntata oficial in urma cu aproximativ 12 luni si intrata intre timp intr-un mare con de umbra, noua Tesla Model 3 revine astazi in atentia si pe buzele tuturor - pasionati sau nu de automobile cu propulsie electrica.

Explicatia? Cel de-al treilea membru al celebrei game de modele pe baterii din Silicon Valley a fost surprins pentru prima oara in actiune... complet necamuflat, lasand la vedere formele interesante ale caroseriei in cinci portiere.

Din pacate, aceste imagini nu sunt suficiente si pentru a observa daca interiorul respectivului exemplar coincide cu cel al masinii prezentate la mijlocul primaverii trecute sau a mai primit cateva modificari de la designerii americani.

Referitor la propunerea tehnica a noii Tesla Model 3, stim deja ca urmatorul membru al celebrei game de modele pe baterii din Silicon Valley tinteste atat un sprint de la 0 la 96 km/h in <6 secunde, cat si o autonomie de ~350 km.

Un alt punct principal de atractie in cazul viitorului automobilul cu propulsie electrica il reprezinta pretul accesibil, care porneste de la 35.000 de dolari - excluzand sprijinul financiar oferit de autoritatile de peste Ocean.

Ajunsi la final, reamintim ca peste 300.000 de persoane au depus cate un avans 1.000 de dolari pentru a-si trece numele pe lista de asteptare pentru aceasta masina, a carei productie va debuta la mijlocului anului 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2017