Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta sport. Noua masina de 310 CP a fost surprinsa deja in teste...

  • Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta sport
  • Noua masina de 310 CP a fost surprinsa deja in teste, complet necamuflata
  • Sub capota se regaseste o motorizare turbo cu capacitatea de doi litri
Distribuie pe Facebook

... fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei cu patru portiere. Cum arata viitoare versiune de performanta S3 Sedan, aflam chiar din urmatoarele fotografii spion.

Disponibila la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 28.600 de euro, cea mai ieftina berlina de la Audi ofera nenumarate variante de motorizare. Niciuna dintre acestea nu se poate lauda insa cu mai mult de 150 de cai putere in compartimentul motor, spre dezamagirea amatorilor de esente tari in sticlute mici.

Partea buna este ca neplacuta situatie nu va mai dura foarte mult timp, fotografii spion reusind deja sa surprinda in teste - fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei cu patru portiere, viitoarea versiune de performanta S3 Sedan. Finisata intr-o nuanta superba de bleu...

... respectiva masina adopta noi spoilere fata si spate, proiectate pentru a livra o doza maxima de sportivitate. O evacuare cu patru tobe de esapament, un eleron subtil pentru capota portbagajului, dar si patru jante de dimensiuni generoase, despartite de o pereche praguri laterale proeminente completeaza reteta specifica departamentului exterior.

In ceea ce priveste meniul interior, clientii ar trebui sa aiba parte si de un volan cu parte inferioara plata, scaune fata cu suport lateral marit, plus instrumente de bord digitale cu aspect revizuit. Totodata, nenumarate dotari si echipamente optionale vor fi acum standard.

Sub capota, urmatoarea generatie a berlinei de performanta Audi S3 ar putea gazdui un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care sa produca o putere maxima de aproximativ 310 CP. Livrata ulterior rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Audi S3 Sedan necamuflat

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi S3 Sedan necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2020