Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 450 CP a fost surprinsa deja in teste...

Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport. Noua masina de 450 CP a fost surprinsa deja in teste...
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi va primi curand o varianta super-sport
  • Noua masina de 450 CP a fost surprinsa deja in teste
Distribuie pe Facebook

... partial camuflata la nivelul caroseriei cu patru portiere. Data lansarii oficiale a versiunii RS3 Sedan: septembrie 2021, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

O motorizare turbo de doi litri si 310 CP, la care se adauga un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde, multumita cutiei S tronic cu sapte rapoarte si sistemului de tractiune integrala quattro oferite in standard. Sunt caracteristicile definitorii ale versiunii S3 Sedan, cea mai puternica si, totodata, rapida varianta a actualei game comercializate sub denumirea de A3 Sedan.

Situatia se va schimba insa pana la sfarsitul acestui an, luna septembrie urmand a gazdui premiera mondiala a mult anticipatului Audi RS3 Sedan. Conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Fotografiata, chiar de curand, in apropierea celebrului complex de la Nurburgring, noua masina a pregatit un spoiler fata cu prize supradimensionate de aer, praguri laterale proeminente, plus spoiler spate cu difuzor incorporat. O evacuare dubla si un eleron subtil pentru portbagaj vor completa, impreuna cu patru jante uriase din aliaj, cu design unic, meniul de la exterior.

In ceea ce priveste reteta specifica departamentului interior, acelasi RS3 Sedan este asteptat alaturi de un volan cu parte inferioara plata, scaune cu suport lateral marit si ornamente unice.

Daca vine vorba, in schimb, despre aspectul tehnic, noua versiune de top a gamei comercializate sub denumirea de A3 Sedan va primi, fara doar si poate, un motor turbo de 2.5 litri, cu o configuratie in cinci cilindri. Puterea maxima livrata ambelor punti nu ramane decat un mister, insa anumite voci sugereaza ca inginerii Audi vor opta pentru un total de pana la 450 CP.

Audi RS3 Sedan partial camuflat

Audi RS3 Sedan partial camuflat

Audi RS3 Sedan partial camuflat

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2021