Cel mai nou break de la Volvo a fost scapat pe internet. Versiunea de top ar putea avea in jur de 400 de cai

Cel mai nou break de la Volvo a fost scapat pe internet. Versiunea de top ar putea avea in jur de 400 de cai
  • Noul Volvo V60 a fost scapat pe internet
  • Este construit pe arhitectura SPA
  • Versiunea de top ar putea avea in jur de 400 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Noul Volvo V60 a fost scapat pe internet cu mai putin de-o saptamana inainte de lansarea oficiala care va avea loc in cadrul unui eveniment special. Publicul larg va face cunostinta cu noul break al suedezilor de-abia la inceputul lunii martie la Geneva.

Constructorul suedez de automobile vine tare din spate si ameninta suprematia brand-urilor germane care isi impart mai multe segmente din industria auto.

De aceata data, Volvo este asteptat sa prezinte noul V60 pe 21 februarie, in cadrul unui eveniment special, insa misterul a fost oarecum spulberat in contextul in care primele imagini cu acesta au fost deja scapate pe internet.

Acestea au fost publicate de un site din Bosnia si Hertegovina, care le-a sters la scurt timp, insa nu inainte de-a fi preluate de toate publicatiile de specialiatate din intreaga lume. Astfel se poate observa ca noul break al suedezilor imprumuta mai multe elemente de design de la fratele mai mare V90, inclusiv grila frontala, forma stopurilor si acele lumini de zi supranumite "Ciocanul lui Thor".

Volvo V60

Mai departe, se poate observa o aripa spate discreta deasupra lunetei, jante supradimensionate cu cinci spite si patru iesiri (cel mai probabil false) pentru sistemul de evacuare. Toate aceste elemente ne fac sa credem ca avem de-a face cu un nivel de echipare superior, insa caracteristicile generale raman neschimbate.

Noul Volvo V60 este construit pe arhitectura SPA, la fel ca si V90 sau XC60, iar cu acesta din urma spun mai toate zvonurile ca ar imparti gama de motorizari. Printre acestea am putea regasi agregatul de 2.0 litri turbo cu 250 de cai putere si 349 Nm cuplu, aceeasi unitate dar de aceasta data turboalimentata si supraalimentata capabila de 316 cai putere si un varf de gama cu configuratie hibrida care sa dezvolte aproximativ 400 de cai putere.

Volvo V60

Imediat dupa publicarea acestor imagini, Volvo a postat un teaser oficial care confirma oarecum toate aceste schimbari. Acesta tradeaza putin si planul general al habitaclului, inspirat din cel al SUV-ului XC60. Nu lipsesc materialele de cea mai buna calitate si finisajele cu care ne-au obisnuit demult suedezii de la Volvo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2018