Daca n-ai bani de Q8, asta ar putea fi masina TA. Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!

Daca n-ai bani de Q8, asta ar putea fi masina TA. Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!
  • Daca n-ai bani de Q8, asta ar putea fi masina TA
  • Primele poze reale au ajuns mai devreme pe internet!
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o gama formata din motorizari cu patru si chiar sase cilindri la datorie promite sa ofere puteri maxime inclusiv de peste 360 CP.

Lansata si pe piata din Romania la mijlocul acestei veri, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate sub denumirea de Q5 va fi disponibila curand la vanzare si intr-o versiune cu elemente de Coupe. Urmand a imprumuta indicativul Sportback, viitoarea creatie a celor de la Audi a fost surprinsa recent, pe strazile din China, in compania unui minimum de camuflaj la nivelul caroseriei cu cinci portiere.

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X4 sau Mercedes GLC Coupe, varianta fotografiata in teste de jurnalistii publicatiei Autohome scoate la iveala un design familiar, cu diferite influente de... Q3 Sportback, evident.

In clipa de fata, aspectul interior reprezinta doar o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca urmatorul membru al familiei Sportback sa preia cateva dintre, daca nu chiar toate caracteristicile versiunii "normale" a noului Audi Q5. De la acesta vor fi preluate, totodata, si optiunile ce vor forma gama de motorizari, care va culmina aparent cu un sistem de propulsie plug-in hybrid, capabil sa ofere 362 CP.

O varianta SQ5 Sportback, gandita special pentru a rivaliza cu BMW X4 M40, dar si cu Mercedes GLC43 AMG Coupe, va miza pe cel mai mare motor pus la dispozitia clientilor: un V6 de trei litri si probabil undeva in jurul a 350 de cai putere.

Data premierei mondiale a primului Audi Q5 Sportback din istorie intregeste seria misterelor, ultimele zvonuri, speculatii si informatii pe surse vorbind, ce este drept, despre lunile urmatoare. Daca aceste detalii se vor si dovedi adevarate ori ba... ei bine, nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se intampla cu adevarat - oricum sfarsitul anului 2020 se apropie, oarecum din fericire, cu pasi repezi.

Audi Q5 Sportback - Primele poze

Audi Q5 Sportback - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 August 2020