Degeaba au incercat sa-l ascunda. Avem primele imagini cu interiorul noului Megane RS

  • Au aparut imagini cu interiorul noului Megane RS
  • Acesta continua tema sportiva de la exterior
  • Domina Alcantara si accentele rosii
Distribuie pe Facebook

Imediat dupa prezentarea oficiala din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, o pagina de Facebook a publicat mai multe imagini in care noul Renault Megane RS apare complet necamuflat.

Noua generatie Renault Megane RS este unul dintre cele mai asteptate modele ale momentului, asa ca este de inteles toata valvataia asta creata in jurul sau. Astfel, dupa mai multe imagini spion si nenumarate teste, constructorul francez a prezentat in premiera prototipul finalizat cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.

Renault Megane RS- poze spion

Insa, fanii marcii au ramas putin dezamagiti deoarece masina era complet camuflata, cele mai importante detalii estetice fiind in continuare ascunse. Asta nu i-a impedicat pe cativa curiosi sa incerce sa surprinda noul hot-hatch mai indeaproape, fara camuflaj, si sa posteze cateva imagini si cu interiorul.

Renault Megane RS- poze spion

Asadar, ne putem face o idee despre cum va arata lateralul si spatele modelului francez, jantele cu cinci spite si anvelopele Michelin disponibile exclusiv pentru acesta, aripile evazate si nu in ultimul rand, franele performante Brembo.

Renault Megane RS- poze spion

Habitaclul continua tema sportiva de la exterior si propune un volan in trei spite, Alcantara, padelele transmisiei EDC sunt finisate in negru iar mai multe accente rosii sunt intalnite pe volan, consola centrala si scaune. Tot acest pachet este completat de instrumentarul de bord digital care ne arata ca "zona rosie" incepe de pe la 6.000 de rotatii pe minut.

Renault Megane RS- poze spion

Propulsorul ramane inca necunoscut, desi mai multe voci spun ca sub capota noului Megane RS s-ar regasi unitatea de 1.8 litri turbo, care a debutat pe sportiva Alpine A110. Ce stim cu siguranta este ca tractiunea va fi pe puntea fata, iar transmisia manuala va fi oferita numai pe anumite piete.

Renault Megane RS- poze spion

Hot-hatch-ul francezilor de la Renault este asteptat sa debuteze fara secrete cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile in luna septembrie. Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri in prima parte a anului viitor.

Renault Megane RS- poze spion

Renault Megane RS- poze spion

Renault Megane RS- poze spion

Renault Megane RS- poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Renault Megane RS- poze spion
mai multe