E diferita de orice alt BMW. Uite cum arata la interior noua masina a bavarezilor!

E diferita de orice alt BMW. Uite cum arata la interior noua masina a bavarezilor!
  • Versiunea de serie a conceptului BMW Vision iNEXT a fost pozata in teste
  • Aceasta ar putea ajunge la vanzare in 2021, sub indicativul iX5
  • Primele fotografii interioare scot la iveala doua display-uri uriase
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge la vanzare in cursul anului 2021, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de 12 luni, controversatul Vision iNEXT de la BMW a iesit zilele acestea in teste complet camuflat. Spre disperarea sefilor bavarezi insa, fotografii spion au reusit cumva sa surprinda cateva cadre extrem de interesante din interiorul versiunii de serie a conceptului respectiv.

Programat sa-si faca aparitia in showroom-urile companiei incepand cu anul 2021, SUV-ul despre care se spune ca va fi comercializat sub indicativul iX5 scoate la iveala doua display-uri uriase pozitionate in partea superioara a plansei de bord, ce formeaza impreuna o suprafata cu aspect curbat.

Acelasi prototip se mai poate lauda si cu un volan multifunctional in doar doua spite, primele imagini neoficiale din cabina versiunii de serie a conceptului BMW Vision iNEXT aducand sub lumina reflectoarelor inclusiv cateva comenzi de pe tunelul central. Printre care si joystick-ul sistemului de infotainment iDrive.

In ceea ce priveste partea tehnica, SUV-ul despre care se spune ca va fi comercializat sub indicativul iX5 ramane momentan un mister, insa nu ar fi de mirare ca viitorii clienti sa aiba la dispozitie diferite optiuni, unele compuse dintr-un singur motor electric, altele cu doua astfel de propulsoare.

Zvonurile actuale vorbesc, in schimb, despre o autonomie totala de pana la 600 de kilometri pentru mult anticipata versiune de serie a controversatului concept Vision iNEXT de la BMW. Totodata, brosura oficiala ar mai putea cuprinde si un timp de aproximativ patru secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h.

BMW iX5 - Poze Spion

BMW iX5 - Poze Spion

BMW iX5 - Poze Spion

BMW iX5 - Poze Spion

BMW iX5 - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW iX5 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2019