Este construit pe aceeasi platforma cu primul SUV de la Bentley, insa costa mult mai putin. Cand se lanseaza noul Touareg 3

Este construit pe aceeasi platforma cu primul SUV de la Bentley, insa costa mult mai putin. Cand se lanseaza noul Touareg 3
  • Noul Touareg 3 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • SUV-ul german propune un design inspirat de conceptul T-Prime
  • La baza vom regasi arhitectura MLB 2 a Grupului Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg a fost surprinsa pentru prima oara in teste, SUV-ul german avand parte de un alai format din Audi Q7 si... Ford Focus RS.

Iata ca dupa mai bine de cinci ani de la momentul lansarii sale, a venit momentul ca actualul Volkswagen Touareg sa se pregateasca de retragere. O noua generatie a masinii germane a fost surprinsa deja in teste, versiunea de productie urmand a debuta in cursul lui 2017, conform informatiilor care circula pe internet la acest moment.

Proiectat in stilul conceptului T-Prime, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Beijing intre 25 aprilie si 4 mai, modelul cu pricina se va bucura de serviciile arhitecturii MLB 2, aceeasi platforma regasindu-se inclusiv in dotarea primului SUV din istoria companiei britanice de lux Bentley, in speta Bentayga.

Asemanarile dintre cele doua SUV-uri se vor opri cel mai probabil aici, cea de-a treia generatie Volkswagen-ului Touareg propunand in schimbul unitatii W12 twin-turbo ce insoteste automobilul din Crewe o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina. Plus un sistem de propulsie hibrid pentru un consum redus de carburant.

In ceea ce priveste tehnologiile prezente la bord, nu ar fi deloc de mirare ca SUV-ul german sa imprumute cateva dintre dotarile ultimului Passat - sau, de ce nu, Audi Q7 din moment ce si acesta are la baza arhitectura MLB 2, prima care ne vine in minte constand in ecranul cu o diagonala de 12.3 inch folosit pentru afisarea ceasurilor de bord.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2016