Este unul dintre cele mai bine-vandute Jeep-uri, dar are mare nevoie de un inlocuitor. Noul model Compass este asteptat sa debuteze la Los Angeles

Este unul dintre cele mai bine-vandute Jeep-uri, dar are mare nevoie de un inlocuitor. Noul model Compass este asteptat sa debuteze la Los Angeles
  • Jeep pregateste un singur inlocuitor pentru modelele Patriot si Compass
  • Noul model va fi produs cel mai probabil in Brazilia si va avea la baza platforma Small US Wide 4x4
  • Acesta va debuta oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an
Distribuie pe Facebook

Italo-americanii de la Jeep pregatesc deja inlocuitorul pentru modelele Compass si Patriot. Noul SUV a fost zarit purtand camuflaj in timp ce era transportat pe o platforma, si va debuta oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an.

Intr-o vreme in care toti constructorii de automobile cauta sa-si mareasca profitul si sa scada costurile, italo-americanii de la Jeep se alatura la randul lor "turmei" si au anuntat ca pregatesc un singur inlocuitor atat pentru modelul Compass cat si pentru Patriot, tocmai din acest motiv.

2017 Jeep Compass

Amandoua sunt in productie inca din 2006, iar acum au nevoie de niste imbunatatiri serioase, pentru a putea tine pasul cu o concurenta din ce in ce mai acerba in acest segment. In acest sens, cei de la Jeep pregatesc deja un nou model, care a fost surprins in timp ce era transportat cel mai probabil spre locul unde urmeaza sa fie testat, si care va fi construit pe noua platforma a celor de la Fiat Chrysler, Small US Wide 4x4.

2017 Jeep Compass2017 Jeep Compass

Acesta va fi situat in cadrul gamei intre subcompactul Renegade si modelul Cherokee, si va fi produs cel mai probabil la uzina Jeep din Pernambuco, Brazilia. Datorita platformei mai sus amintite, noul Compass vine cu o garda la sol de 22 de centimetri, scuturi pe dedesubt si un sistem de tractiune integrala de ultima generatie.

2017 Jeep Compass

Constructul de automobile nu s-a decis inca asupra numelui viitorului model, dar unele voci sustin ca probabil americanii vor ramane la denumirea de Compass, multumita popularitatii ridicate in pietele dinafara Statelor Unite.

2017 Jeep Compass2017 Jeep Compass

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Jeep va beneficia de motoare cu 4 cilindri in linie, cu o unitate principala de 2.0 litri turbo. Clientii vor putea alege din doua tipuri de transmisii, una manuala in 6 trepte si una automata cu 9 rapoarte, iar tractiunea fata va fi oferita ca si dotare standard.

2017 Jeep Compass

Inlocuitorul Jeep-ului Patriot si Compass va debuta, asa cum spuneam mai sus, la Salonul Auto de la Los Angeles din acest an. Tot aici sunt asteptati si alti constructori de automobile precum Alfa Romeo, Mazda, Subaru, Chevrolet sau Land Rover, sa-si prezinte cele mai recente modele.

Sursa foto: Autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2017 Jeep Compass
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2016